Pátek, 19. dubna 2024

Leden s EkoCentrem Brno

Leden s EkoCentrem Brno

Leden 2012

Výstava ekodrogerie - v prostorách EkoCentra Brno můžete shlédnout množství různých čisticích prostředků, které jsou šetrnější k přírodě a zdraví než jiné srovnatelné produkty. Uvidíte nejrůznější značky výrobků, z nichž si každý může vybrat.

soutěž Moje Veličenstvo kniha 2012 - již začátkem roku 2012 bude vyhlášen 8. ročník soutěže Moje Veličenstvo kniha. Moje Veličenstvo kniha je v celé republice ojedinělá výtvarně literární soutěž pro děti a mládež do 18 let. Cílem soutěže je vlastními silami vytvořit originální knihu. Sledujte informace na stránkách www.ecb.cz, budeme je průběžně aktualizovat. Již nyní si můžete začít vyrábět vítěznou knihu!

Byla vydána nová Dobrá rada - Domácí lázně - Tento díl edice Dobrá rada vám přináší inspiraci, jak za minimální cenu účinně relaxovat v domácím prostředí. Napoví, jak se zorientovat v nabídce kosmetických výrobků, jak využít přírodních surovin k přípravě domácích bylinných koupelí, krémů či vůní bez zbytečné chemie. Přináší i praktické tipy, jak mít pod kontrolou svou spotřebu a vědět, co odchází s vodou, kterou vypouštíme z naší domácnosti.

EkoCentrum Brno
Ponávka 2, Brno, tel: 545 246 403, ecb@ecb.cz, www.ecb.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů