Pátek, 19. dubna 2024

Veletrh ENVIBRNO letos NOVĚ

Mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí v Brně..

Veletrh ENVIBRNO letos NOVĚ

Pořadatelé mezinárodního veletrhu ENVIBRNO připravili pro rok 2012 hned několik novinek. Mezi ty zásadní patří změna data konání veletrhu ENVIBRNO, který se uskuteční v novém termínu od 24. do 27. dubna na brněnském výstavišti. Mezi další novinky patří také společné konání veletrhu ENVIBRNO s odbornými veletrhy URBIS INVEST a TECHNOLOGIE. Trojlístek odborných veletrhů se bude konat v samostatném pavilonu B, ve vstupní B2B části areálu výstaviště. Ve zbývajících pavilonech se konají jarní Stavební veletrhy Brno.

Vysoce odborný komplex veletrhů
Souběžným konáním veletrhů ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE dochází k propojení navzájem se doplňující problematiky - na jedné straně k prezentaci novinek a trendů v oborech komunálních a environmentálních technologií a služeb, na straně druhé k představení regionálních inovačních strategií a rozvojových plánů jednotlivých regionů. To vše v kontextu aktuálních potřeb veřejné sféry. Souběžně konané Stavební veletrhy Brno pak rozšíří tuto odbornou komplexní přehlídku potřeb komunální sféry o stále aktuální aspekty stavebnictví a technického zařízení budov.

iKatalog obohatí veletržní účast
iKatalog představuje další možnost, jak zefektivnit a podpořit firemní účast na veletrhu - dochází tak k rozšíření veletržní účasti o prvky internetové reklamy. Nejedná se o pouhou elektronickou verzí tištěného katalogu, ale o on-line meziveletržní oborový katalog firem. Ode dne přihlášení získává firma přístup k aktualizaci svých informací včetně kompletní správy svého on-line prostoru, který má k dispozici po celý další rok. Slouží nejen k prezentaci základních informací o veletrhu, ale i novinek, nebo také jako pozvánka na veletrh.

Elektronická přihláška šetří Váš čas!
K zjednodušení Vašeho přihlášení na veletrh jsme pro Vás zavedli elektronickou verzi přihlášky. Jaké z toho pro Vás plynou výhody? Především šetříme Váš čas! Elektronickou verzi přihlášky vyplníte během několika minut pohodlně z Vašeho počítače. Každý Váš krok provází přehledná navigace a interaktivní nápověda.

Vystavujte výhodněji, přihlaste se včas
Chcete-li vystavovat výhodněji, využijte termínovou slevu 10 % z cen za výstavní plochu - zašlete přihlášku na veletrh do 31. října 2011. Tuto zvýhodněnou cenu za plochu získáte automaticky podáním přihlášky v řádném termínu a současně uhrazením první zálohové faktury v termínu splatnosti.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů