Pátek, 29. března 2024

Nový pohled na společenskou odpovědnost firem - Strategická CSR

Kniha nejen svojí komplexností, ale také díky novému pohledu na společenskou odpovědnost firem (CSR) významně obohacuje tuto problematiku včetně jejího dalšího rozvoje v České republice.

Nový pohled na společenskou odpovědnost firem - Strategická CSR

Odborných publikací na téma společenské odpovědnosti firem je v českém jazyce stále velmi málo, o to více potěší, že se jedna z nemnoha autorek věnujících se tomuto tématu rozhodla vydat po své prvotině (Společenská odpovědnost firem - Etické podnikání a sociální odpovědnost v praxi, 2010) další monografii.

Kniha nejen svojí komplexností, ale také díky novému pohledu na společenskou odpovědnost firem (CSR) významně obohacuje tuto problematiku včetně jejího dalšího rozvoje v České republice. Je určena manažerům a podnikatelům, kteří chtějí implementovat CSR do svých firemních strategií či jiným způsobem rozšířit své aktivity v této oblasti, stejně tak dobře sloužit bude nestátním neziskovým organizacím i potřebám akademické obce.

CSR je v knize zasazena do kontextu konkurenceschopnosti na základě redefinice současného společensky odpovědného podnikání a řízení udržitelného ekonomického růstu. Na základě vlastního empirického výzkumu autorky z roku 2011 je prokázána možnost zvýšení výkonnosti firem prostřednictvím efektivního spojení CSR s jádrem podnikání či díky transformaci CSR na konkurenční výhodu, která v dlouhodobém horizontu zvyšuje konkurenceschopnost firmy.

Autor: Lucie Kuldová (Mádlová)

ISBN: 978-80-7211-408-5

Nakladatelství NAVA, duben 2012

Běžná cena: 258 Kč (při objednání do konce května 2012 zvýhodněná cena jen 189 Kč!!!)

Objednávky na: kuldova@gmail.com

Zajímá vás společenská odpovědnost a etické podnikání a unikla vám první kniha s názvem Společenská odpovědnost firem - Etické podnikání a sociální odpovědnost v praxi, 2010?

Nevadí, nyní máte možnost zakoupit si jedny z posledních kusů této knihy za zvýhodněnou cenu 159 Kč (Běžná cena 222 Kč)

Balíček knih Nový pohled na společenskou odpovědnost firem - Strategická CSR, 2012 a Společenská odpovědnost firem - Etické podnikání a sociální odpovědnost v praxi, 2010 za zvýhodněnou cenu obou knih celkem

329 Kč!! (Běžná cena 480 Kč)

Objednávky na: kuldova@gmail.com

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů