Pátek, 29. března 2024

Seminář komerční pěstování RRD-Podzimní výsadba 2012

Jak název napovídá, seminář se bude ubírat hlavně aspekty podzimní výsadby, která ač je velmi efektní, není u nás z dostupných informací dostatečně známa.

Seminář komerční pěstování RRD-Podzimní výsadba 2012

Vážení pěstitelé, rádi by jsme Vás pozvali na již tradiční seminář Komerční pěstování rychle rostoucích dřevin.
Jak název napovídá, seminář se bude ubírat hlavně aspekty podzimní výsadby, která ač je velmi efektní, není u nás z dostupných informací dostatečně známa.

Proto seminář povede velmi zkušený pěstitel a odborný garant výzkumu Ing. Jiří Jiránek. Ten bude celý seminář moderovat a bude v něm mnoho prostoru pro diskuzi a vaše dotazy.

Vzhledem k tomu, že téma podzimní výsadby se zdá velmi neprobádanou oblastí, seminář začne v 9:00 a bude oficiálně do 17:00, ale jako vždy přednášející budou k dispozici až do úplného zodpovězení všech dotazů.

Bude zde podrobně popsán celý sortiment topolů a vrb vhodných pro klimatický region ČR a SR, ale také specifika výběru z těchto klonů vzhledem k povaze lokality pro výsadbu RRD.

Seminář se uskuteční 2. Července 2012 od 9:00 a to tradičně v sále Penzionu u Nováků V obci Bítovany u Chrudimi v Pardubickém kraji.

Účastnický poplatek činí 450kč/os a v ceně je zahrnuto občerstvení po celou dobu konání semináře (chlebíčky, zákusky, káva, čaj), ale také vydatný oběd. Dále každý účastník obdrží brožuru Komerční pěstování RRD 2012.

Seminář bude pojat jako komorní, tudíž kapacita bude max 50 osob, proto neváhejte razervovat svá místa na tomto semináři co nejdříve.

Na účast se těší občanské sdružení NAPRED a Výzkumná stanice MFI-Ekoimpex Pardubice.

Pro jakékoliv informace kontaktujte prosím zodpovědnou osobu Jaroslava Kašpárka na telefonu 775 013 107 nebo na emailu kasparek@pestujtetopoly.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů