Pátek, 19. dubna 2024

Nový veletrh s aktuální problematikou

Nový veletrh s aktuální problematikou

Nízkoenergetické výstavbě a provozu pasivních a nulových budov se bude věnovat nový veletrh FOR PASIV. Svým zaměřením je ojedinělý v ČR a reaguje na současnou legislativu, která počítá s pokračováním dotačního programu na zateplování budov. Ve dnech 6. až 9. února 2013 se tak v areálu PVA EXPO PRAHA sejdou přední společnosti zaměřené na projektování, výstavbu a vybavení energeticky šetrných budov. Souběžně s touto akcí proběhnou také veletrhy STŘECHY PRAHA a SOLAR PRAHA.

Na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech se představí žhavé trendy v oboru výstavby nových budov a konstrukčních úprav těch stávajících, které mají za cíl snížit jejich energetickou náročnost. Návštěvníci se budou moci seznámit s moderními i klasickými stavebními materiály, technologiemi a postupy. Dozví se o novinkách v technickém vybavení staveb, např. vytápění, výměně vzduchu, alternativních zdrojích energií, vodním hospodářství a dalších. Neméně atraktivní bude představení diagnostických metod, provádění termovizních měření, zjišťování vzduchotěsnosti, měření proudění vzduchu a šíření vlhkosti. Veřejnost jistě ocení i služby odborníků poradenského centra.

Program veletrhu nabídne také přednášky a školení, na kterých se odborníci podělí o své zkušenosti z oblastí návrhu a přípravy pasivních budov, představí konkrétní řešení a moderní technologie. Cenné a inspirující budou pro posluchače také případové studie úspěšných realizací včetně zmínění nejčastějších chyb.

Více informací na www.forpasiv.cz, www.strechy-praha.cz

Zdroj:STAVITEL
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů