Sobota, 20. dubna 2024

Akce České lesnické společnosti

Akce České lesnické společnosti

Vážení příznivci lesa a lesnictví,

zdravím vás z České lesnické společnosti a připomínám naše nejbližší akce, kterých se můžete zúčastnit. (Když nebude fungovat odkaz z názvu akce, použijte zkrácený odkaz u "Více info" a nelekejte se, pokud Vás bude poštovní klient strašit podezřelým odkazem... :o))

15. 3. ... PUPFL a škody zvěří (Praha), akreditováno u MV ČR... zbývá několik posledních míst!
Více info: http://bit.ly/WxiRUm

2. 4. ... Bezpečnost práce a kvalifikace pracovníků LH (Hranice), probíhá akreditace u MV ČR ... zvýhodněné vložné pro členy ČLS
Více info: http://bit.ly/YfzWwz

9. 4. ... Certifikace v kontextu nařízení o dřevě (Brno), akreditováno u MV ČR ... velmi aktuální seminář o nových povinnostech vlastníků lesů, obchodníků se dřevem i pracovníků veřejné správy. Na této akci se dozvíte ty nejaktuálnější informace od nejpovolanějších osob!
Více info: http://bit.ly/ZuLWwk

18. - 20. 4. ... 1st Forestry English (Brno) ....1. skupina. Zbývají poslední volná místa! V průběhu příštího týdne bude na stránkách kurzu aktualizovaný program.
Více info: http://bit.ly/WNDyGp

22. - 24. 4. ... 1st Forestry English (Brno) ... 2. skupina. Byla otevřena možnost přihlášení i na tento druhý běh kurzu, který je obsahově zcela totožný s 1. skupinou. Kdo jste již přihlášku s preferenci druhého termínu podal, nemusíte se přihlašovat znovu, automaticky vás registrujeme.
Více info: http://bit.ly/XYPxBn

25. - 26. 4. ... Lýkožrout severský (Ips Duplicatus Sahl.) (Libavá) ... velice zajímavý odborný seminář s venkovní exkurzí v atraktivní lokalitě vojenského prostoru Libavá
Více info: http://bit.ly/12xPLqO

30. 4. ... Certifikace v kontextu nařízení o dřevě (Praha), akreditováno u MV ČR ... seminář obsahově zcela totožný s tím v Brně. Snažíme se pouze minimalizovat přepravní vzdálenosti účastníků. Věříme, že tento seminář je užitečný pro každého z lesnicko-dřevařského oboru.
Více info: http://bit.ly/XtycE2

V dubnu začnou v režii ČLS probíhat regionální kola mezinárodní soutěže pro mládež YPEF 2013. Vítězné družstvo národního kola čeká cesta do Portugalska! Více informací a kontakty na jednotlivé regionální koordinátory najdete na WWW stránkách soutěže: www.ypef.cz.

Zástupci ČLS se také podílí na přípravě programových dokumentů pro období 2014 - 2020 a připomínkování legislativních předpisů z oblasti životního prostředí. Přes vedoucí základních poboček se do těchto aktivit může zapojit každý člen ČLS.

Podrobnosti o odborných akcích i dalších aktivitách ČLS najdete na našem webu: www.cesles.cz. (Podrobné informace o akcích naleznete v kalendáři akcí na našich stránkách, pokud by Vám nefungovaly přímé odkazy výše.)

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů