Pátek, 26. dubna 2024

Dotazníkové šetření k monitoringu efektivnosti realizovaných energeticky úsporných projektů

Dotazníkové šetření k monitoringu efektivnosti realizovaných energeticky úsporných projektů

V rámci technické asistence OPŽP si Státní fond životního prostředí ČR dovoluje v průběhu měsíce června 2013 oslovit všechny subjekty podpořené z prioritní osy 3 Operačního programu Životní prostředí s dotazníkovým šetřením.

Výsledky tohoto šetření umožní identifikovat stav energetického hospodaření podpořených objektů a potenciál zvýšení efektivnosti již realizovaných energeticky úsporných opatření stavebního charakteru.

Projekt dotazníkového šetření je zaměřen na podporu vytváření nástrojů pro sledování efektivnosti vynaložených prostředků u energetických projektů se zaměřením na realizaci úspor energie. Oslovení bude provedeno písemnou formou prostřednictvím dopisu příjemci dotace (žadateli) a doprovodného e-mailu, kde budou uvedeny základní informace o tomto projektu. Samotné dotazníkové šetření společně s podrobnějšími informacemi o projektu je možné nalézt na webových stránkách http://dotaznikovesetreni.sfzp.cz . Sběr dat proběhne pouze elektronicky do 30. 6. 2013. Vyplnění dotazníku zabere přibližně15 minut. Případné dotazy prosím zasílejte na e-mailovou adresu dotaznikovesetreni@sfzp.cz.

Účast na projektu není povinná a zapojením se oslovený subjekt k ničemu nezavazuje. Naopak výsledky projektu mohou přinést nové impulsy pro provozování spravovaného majetku a z toho plynoucí úspory provozních nákladů.

Zdroj:Operační program Životní prostředí
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů