zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Jak při grilování myslet i na své zdraví

30.06.2013
Zdraví
Jak při grilování myslet i na své zdraví

Léto je tady a s ním sladký čas prázdnin, večerů s grilováním nebo dokonce i s pracnějším barbecue. Jak se dobře najíst, vychutnat neopakovatelnou kouřovou příchuť pokrmu a současně při tom myslet na své zdraví? To Vám radí nový materiál Centra zdraví, výživy a potravin, zaměřený na bezpečné grilování a barbecue. Při dodržování několika praktických rad lze podstatně snížít rizika pro zdraví a grilování si pořádně užít. A to přece stojí za to!

Celý materiál je dostupný na adrese http://czvp.szu.cz/aktuality/rady/Grilovani.pdf .

Komentáře k článku. Co si myslí ostatní?

Další články
Chystané akce
18
11. 2019
18.11.2019 - Seminář, školení
Praha, Hotel Olympik
INISOFT s.r.o.
19
11. 2019
19.11.2019 - Seminář, školení
Praha, ČVUT
19
11. 2019
19.11.2019 - Konference
Praha
INISOFT s.r.o.
20
11. 2019
20.11.2019 - Seminář, školení
Brno, ApS Brno s.r.o.
21
11. 2019
21.11.2019 - Seminář, školení
Hotel TRIM Pardubice
Podněty ZmapujTo
Mohlo by vás také zajímat
Naši partneři
Složky životního prostředí