Pátek, 29. března 2024

Vodafone získal další prestižní certifikát, ISO 27001

Vodafone získal další prestižní certifikát, ISO 27001

Vodafone obhájil dva mezinárodně uznávané certifikáty ISO 9001 a ISO 14001 zaměřené na řízení systémů kvality a ochrany životního prostředí. Zároveň získal nový certifikát ISO 27001 systému řízení informační bezpečnosti. Vodafone je držitelem prvních dvou certifikátů již od roku 2010. Kromě toho je společnost certifikována také dle Národního programu posuzování shody systému managementu společenské odpovědnosti (CSR).

"Jako firma dbáme na zvyšování spokojenosti zákazníků a zároveň stále zlepšujeme efektivitu našich interních procesů. Současně je pro nás důležité prostřednictvím společensky odpovědných aktivit minimalizovat dopady podnikání na životní prostředí a okolní komunity," říká Petr Ryska, viceprezident pro firemní zákazníky ve Vodafonu a dodává: "Nově získaný certifikát ISO 27001 dokazuje, že také ochrana informací a dat našich zákazníků, smluvních partnerů a zaměstnanců je jednou z našich priorit."

Získání a obhájení těchto certifikátů umožňuje Vodafonu ucházet se o zakázky u významných zákazníků nebo ve státním sektoru. Je také dokladem toho, že firma důsledně dbá na své systémy řízení a stále je zlepšuje. Všechny čtyři systémy (QMS, EMS, ISMS, CSR) jsou řízeny v rámci jednoho Integrovaného systémy managementu (IMS). Audit provedla certifikační společnost LL-C Czech Republic během června 2013.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů