Pátek, 29. března 2024

Pražské služby získaly ocenění D&B TOP RATING

Pražské služby získaly ocenění D&B TOP RATING

Pražské služby splnily kritéria a podmínky k získání nejvyššího mezinárodního ratingového hodnocení D&B Top Rating.

Jedná se o mezinárodně uznávané hodnocení společnosti Dun&Bradstreet, které zvyšuje prestiž firmy na podnikatelském trhu nejen v České a Slovenské republice, ale hlavně pro zahraniční partnery.

Pražské služby se tak zařadily do elitní skupiny pouhých 2 % českých a slovenských společností, které toto ocenění mají. Další výhodou tohoto ocenění je přidělení unikátního devítimístného číselného znaku tzv. D-U-N-S čísla ("mezinárodní IČO").

Společnost Dun&Bradstreet patří mezi tři nejvýznamnější ratingové společnosti na světě. Řadu let je její D&B Rating uznáván jako přední prediktivní ukazatel odhadu rizik firem po celém světě a jejích možného bankrotu s výhledem na 12 měsíců. Tato jedinečná schopnost D&B ratingu chrání před potenciálními problémy s peněžními toky a dává velkou možnost upravit firmám obchodní podmínky pro své zákazníky a strategické dodavatele tak, aby včas předešli značným finančním ztrátám.

Pražské služby si tohoto hodnocení, které je zároveň nezávislým potvrzením stability společnosti, velmi cení a věří, že za rok svou pozici mezi nejlepšími firmami u nás či na Slovensku obhájí.

Mgr. Julian Záhorovský

Tiskový mluvčí

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů