Čtvrtek, 28. března 2024

120 vteřin pro inovativní firmy - okamžitá příležitost ke spolupráci

Chcete se setkat s dalšími inovativními firmami nejen z jižní Moravy a začít s nimi spolupracovat?

120 vteřin pro inovativní firmy - okamžitá příležitost ke spolupráci

Přijďte na networkingové setkání a seznamte se během jediného večera s desítkami jiných firem, které hledají třeba zrovna Vás!

Další plánovaná setkání

Průběh akce 120 vteřin

Večer začíná oficiálními prezentacemi každé společnosti - každý zástupce má pouze 120 vteřin na představení činnosti firmy a oblastí pro možnou spolupráci. Následuje neformální společenský večer s rautem či jiným programem, který nabízí prostor pro networking a domluvu konkrétních spoluprací.

Účast na akci je bezplatná. Za každou firmu se však smí účastnit pouze jeden zástupce a podmínkou je prezentace společnosti dle stanovených pravidel v rozsahu 120 vteřin.

Co říkají účastníci:

"Účast pro nás byla impulzem pro zpracování rychlé a účinné prezentace jasně popisující náš produkt a jeho hodnotu pro zákazníka. Následný networking nám přinesl několik cenných podnětů pro rozšíření našich služeb, např. jsme vstoupili v jednání s partnerem, který jako komplement k našemu produktu nabídne zákazníkovi řešení pro financování. To vnímáme jako podstatné posílení naší prodejní pozice. A koneckonců, odnesl jsem si i pár příjemných osobních seznámení."
Petr Polách, CEO, AirTechnology s.r.o.

"Pro úspěšné pokračování vývoje a komercionalizace námi vyvinutých biosenzorů bylo důležité nalézt partnera s know-how v oblasti optiky a obchodu. Ze spolupráce se společností PSI, kterou jsem osobně navázal s jejím ředitelem, Martinem Trtílkem, na 120 vteřinách v roce 2011, vznikl přístroj EnviroPen. Původní prototyp jsme až společně dokázali technicky inovovat tak, že má velkou šanci na komerční úspěch."
Zbyněk Prokop, ředitel Enantis, s.r.o.

Zde naleznete další reference účastníků

Registrace

Registrace probíhá vždy prostřednictví formuláře na stránce konkrétní akce (viz výše). Pokud máte námět na téma dalšího setkání nebo máte problémy s odesláním formuláře, kontaktujte Jindřicha Weisse či Halinu Jílkovou.

Organizátor akce si vyhrazuje právo na výběr účastníků.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů