Čtvrtek, 28. března 2024

Nová generace turistického značení aneb turistické stezky do mobilu

Nová generace turistického značení aneb turistické stezky do mobilu

Vážení,

přijměte pozvání na konferenci "Nová generace turistického značení aneb turistické stezky do mobilu", která se koná 8. října 2013 v prostorech pražského magistrátu od 8:30 do 12:30.

Hlavním cílem semináře je představit novou generaci značení turistických tras v České republice. Stezky do mobilu jsou moderní interaktivní formou zprostředkování zajímavých turistických informací. V současnosti je na území České republice cca 300 stezek do mobilu s více než 3 200 zastaveními. Vůči klasickým stezkám jsou stezky do mobilu levné, ekologické a atraktivní zejména pro mladší generace a rodiny s dětmi. Na konferenci Vám představíme projekt www.dohaje.cz a nabídneme možnost zapojit se do projektu.

Seminář je určen zástupcům obcím, mikroregionům, MAS a neziskovým organizacím, které se věnují problematice cestovního ruchu.

Na konferenci vystoupí zástupci Ministerstva životního prostředí a Ministerstva místního rozvoje a představí prostředky na podporu rozvoje regionů z pohledu užití taggového značení v krajině jako prvku systémového řešení dokompletace vybavenosti pro rozvoj území.

Kapacita konference je omezena na 40 účastníků. Přihlášku je možné zaslat do 30. září. 2013 na adresu leona.kupcikova@taggmanager.cz.

Více informací a podrobný program naleznete v přiložené přihlášce.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů