Sobota, 20. dubna 2024

Novinky z Centra pasivního domu 11/2013

Novinky z Centra pasivního domu 11/2013

Nové kurzy pro odborníky v oblasti energeticky úsporné výstavby

Umět navrhovat pasivní domy už dnes znamená mít náskok pro zítřek. Vyberte si z šestice nových kurzů, které jsme připravili ve spolupráci s týmem předních expertů a specialistů v oboru.

Nové běhy kurzů startují již během příštích týdnů!
Celý článek...

České pasivní domy praskaly o víkendu ve švech

Minulý víkend proběhl již 10. ročník mezinárodních Dnů pasivních domů, do kterých se i letos zapojily české domy. Akce jasně ukázala rostoucí zájem Čechů o energeticky efektivní stavby, neboť do celkem 75 otevřených pasivních domů se podívalo přes 1 400 návštěvníků.
Celý článek...

Vláda schválila Novou zelenou úsporám, investuje 27 miliard korun

Na jednání minulý týden vláda odsouhlasila program Nová zelená úsporám, který by měl do roku 2020 poskytnou dotace v celkové odhadované výši 27 miliard korun. Program by měl podpořit také malé a střední firmy a živnostníky. O dotace by lidé mohli žádat do roku 2020.
Celý článek...

CPD udělilo certifikát prvnímu českému pasivnímu bytovému domu

Pasivní budova F projektu KOTI Hyacint developerské společnosti YIT Stavo, získala od Centra pasivního domu osvědčení "Certifikovaný projekt pasivního domu". Budova šetrná k životnímu prostředí i k peněženkám svých obyvatel se stala vůbec prvním certifikovaným bytovým domem v České republice.
Celý článek...

Hledáme specialistu PR a marketingu

Zajímá vás ekologie a úspory energií v budovách, máte praxi v marketingu a v médiích, umíte dobře psát a chytře používat sociální sítě? Centrum pasivního domu (CPD) hledá možná právě vás!
Celý článek...

VIDEO: Naučte se navrhovat domy úsporně!

Naše nové kurzy pro odborníky v oblasti energeticky efektivní výstavby startují již za pár týdnů. Ještě stále nevíte, co máte čekat? Pak není lepší cesta, jak se to dozvědět, než se podívat na naše nové video!
Celý článek...

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů