Čtvrtek, 25. dubna 2024

Tip na - nejen vánoční - dárek pro děti

Tip na - nejen vánoční - dárek pro děti

Už jste o tom slyšeli? Jestli ne, tak se to dozvíte ve stejnojmenné knížce velkomeziříčské autorky Zdeny Polákové. A nuda to rozhodně nebude. Čeká vás dvacet osm veselých básniček, které vás zavedou za známými i méně známými hmyzími kamarády do zahrad, luk, lesních pasek, ale i lidských obydlí. Nahlédnete do jejich světa a dozvíte se o nich řadu zajímavých, a přitom pravdivých údajů.

Kdo se rád směje, tak si přijde na své, a kdo si navíc chce ještě všechno nakreslit, tak ať už si chystá barvičky. V příloze totiž najde soubor karet-omalovánek všech vtipných ilustrací knížky, které namalovala Vlasta Hábová. Celkový milý vzhled knížky potrhuje i velmi zdařilá grafická úprava.

Knížka je navíc využitelná i pro práci pedagogů v předškolních školních zařízeních včetně například zdravotních či terapeutických center.

Publikaci "Už jste o tom slyšeli?" vydali Chaloupky za finanční podpory firem Falco computer, Staob Jindřich Drápela, Trioil, Lékárna u sv. Josefa, Paramont , Autodoprava Miroslav Šváb a města Velké Meziříčí. K dostání je ve vzdělávacím středisku Chaloupky, Ostrůvek 2, v Informačním centru v přízemí budovy radnice ve Velkém Meziříčí nebo v e-shopu Chaloupek.


Více informaci poskytne: Jana Audy, tel. 737 079 075, jana.audy@chaloupky.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů