Pátek, 19. dubna 2024

Enviweb oslavil 10 let úspěšného působení na českém internetu

V malebném prostředí moravské Osady havranů proběhlo setkání partnerů a spolupracovníků Enviwebu...

Enviweb oslavil 10 let úspěšného působení na českém internetu

Při hodnocení 10-ti letého působení společnosti byla zveřejněna zajímavá čísla, dokazující stabilitu a rozvoj tohoto ekologicky zaměřeného portálu.

Enviweb eviduje 5 200 000 návštěvníků s průměrnou denní návštěvností 2000 uživatelů, bylo zveřejněno téměř 63.000 článků a 12.200 odborných akcí. Bureau Veritas spolu s dalšími 13 významnými partnery podporuje ochranu životního prostředí, ekologické zemědělství a další environmentální aktivity.

Mezi nejzajímavější nové projekty patří aktivita, zaměřená na boj proti nelegálním skládkám - ZmapujTo.cz - Bič na černé skládky. Akce získala značnou popularitu i díky rozsáhlému mediálnímu zájmu a je určena pro všechny, jimž se nelíbí černé skládky v našich městech, vesnicích, v přírodě a především s tím chtějí něco udělat. Uživatel dokáže skládku nahlásit jednoduše a rychle díky mobilním aplikacím a formuláři a informace se dostávájí přímo ke kompetentním osobám na krajských úřadech a obcích.

Velkou výzvou pro rok 2014 je akce - Ukliďme Česko, která je inspirována mezinárodním hnutím Letś Do it! - Jdeme na to! Bude probíhat ve dnech 16.- 17.5. 2014 na celém území České Republiky. V pátek pro firemní a v sobotu pro ostatní dobrovolníky. Cílem akce je nejen uklidit naše okolí, ale i ve společné věci zaangažovat různé zájmové skupiny lidí, školy, firmy, státní a veřejnou správu i jednotlivce a také mediálně zviditelnit dlouhodobě neřešenou problematiku černých skládek. Pro úspěšnou realizaci úklidové akce hledají organizátoři dobrovolníky, sponzory, mediální partnery, zkrátka všechny, které myšlenka "Ukliďme Česko" oslovila a chtějí se do realizace projektu aktivně zapojit, nebo jej finančně či materiálově podpořit.
Více na www.UklidmeCesko.cz

Enviweb s.r.o. je též držitelem ocenění v letošním ročníku TOP Odpovědná firma v kategorii Cena veřejnosti, kterou vyhlásil server IHNED.cz pro malé firmy. TOP Odpovědná firma je jediný žebříček v České republice, který oceňuje a hodnotí odpovědné podnikání a firemní CSR projekty.
Více na:
http://www.enviweb.cz/clanek/archiv/97455/10-rocnik-ceny-top-odpovedna-firma-2013-zna-sve-viteze-u-verejnosti-uspel-enviweb

Autor:
Miroslava Jůnová - Marketing Manager
BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.
Tel.: +420 210 088 211
miroslava.junova@cz.bureauveritas.com

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů