Úterý, 19. března 2024

Ministerstvo zemědělství vyhlásilo výzvu v Operačním programu Rybářství

Ministerstvo zemědělství vyhlásilo výzvu v Operačním programu Rybářství

Ministerstvo zemědělství vyhlásilo další výzvu v Operačním programu Rybářství 2007 - 2013. Zájemci mohou žádat o dotace na projekty týkající se vysazování úhoře říčního. Dotace mohou získat uživatelé rybářských revírů, kteří neprovozují svou činnost za účelem zisku.

Příjem žádostí z OP Rybářství začne 10. března 2014 a skončí 14. března 2014 ve 13 hodin. Všechny žádosti budou v souladu s pravidly přijímány prostřednictvím Portálu farmáře s nutností osobní registrace na příslušných regionálních odborech Státního zemědělského intervenčního fondu. Příjem žádostí o dotaci se bude řídit pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty opatření 3.2., záměr b) pro 15. kolo.

Úplné znění Pravidel je k dispozici v elektronické podobě na internetové adrese Ministerstva zemědělství www.eagri.cz (rubrika Dotace, podrubrika Operační program Rybářství) a rovněž na stránkách Státního zemědělského intervenčního fondu www.szif.cz v sekci Operační program Rybářství.

Vyplnění a elektronické zaslání Žádosti o dotaci z OP Rybářství 2007 - 2013 prostřednictvím Portálu farmáře SZIF bude možné od 24. února 2014.

Hynek Jordán
ředitel Odboru komunikace MZe

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů