Úterý, 19. března 2024

Největší český výrobce lisů na odpady

Největší český výrobce lisů na odpady

Firma LUX-PTZ s.r.o. se sídlem v Jablonném nad Orlicí byla založena dne 9.2.1995 za účelem poskytování komplexních služeb v oblasti odpadového hospodářství včetně poradenství. Naší činností je nákup, prodej a servis lisovací techniky na zpracování obalových a odpadových materiálů. Jsme výhradní prodejce strojů a zařízení vyráběných firmou LUX spol. s r.o. pro tuto oblast výroby.

V prosinci roku 2000 v naší firmě úspěšně proběhl certifikační audit a v únoru 2001 jsme získali certifikát jakosti dle DIN EN ISO 9001:1994 od TÜV Rheinland / Berlin-Brandenburg.

Firma LUX - PTZ s.r.o. je zaměřena na poskytování služeb v oblasti odpadového hospodářství, které se dostává do popředí zájmu široké veřejnosti především z důvodu ochrany životního prostředí. Komplexně zpracováváme systémy úpravy a likvidace odpadu včetně dodávky "na klíč" pro správní budovy, banky, hotely, obchodní centra, výrobní haly, sklady, sběrné dvory a další objekty, kde vzniká větší množství odpadu.

Stroje a zařízení dodávaná firmou LUX - PTZ s.r.o. najdete v celé řadě renomovaných podniků a společností.

Jsme firmou, která se specializuje na technologie pro nakládání s odpady. Zajišťujeme vývoj i výrobu široké škály hydraulických balíkovacích lisů, které se navzájem liší lisovacím tlakem, hodinovým výkonem, ale i velikostí lisovacího prostoru. Jsme firmou z letitými zkušenostmi v oboru a díky tomu můžeme zodpovědně prohlásit, že jsou naše výrobky na vysoké technické úrovni, jsou bezpečné a provozně spolehlivé. Naší neustálou snahou je zkvalitňování výrobků a souvisejících služeb. Díky tomu jsme vždy o něco napřed při řešení požadavků našich zákazníků.

  • poskytujeme bezplatné poradenství při řešení zákaznických požadavků.
  • na všechny výrobky poskytujeme záruku 12 měsíců.
  • prostřednictvím autorizovaných servisních středisek zajišťujeme servis po celé ČR a SR.

Jsme schopni navrhnout a kompletně vybavit všechny prostory - kde odpad vzniká, krátkodobě se skladuje nebo odkud se odváží - kapacitně nejvhodnějším zařízením.

Stroje a zařízení, které dodáváme jsou na vysoké technické úrovni jak kvalitou a spolehlivostí, tak i hospodárností provozu. V našem výrobním programu a doplňkovém sortimentu naleznete:

  • Koše a nádoby na odpad (prostředky pro primární třídění odpadu)
    Ucelený systém odpadkových košů, kontejnerů a manipulačních vozíků přináší optimální řešení pro primární třídění odpadů.
  • Gravitační shozy
    Sofistikované řešení toku odpadů po budově. Použití gravitačních shozů přináší výraznou úsporu manipulačních časů a výrazně roste produktivita úklidu.
  • Lisy odpadu
    Vyrábíme lisy odpadu v několika výkonových řadách a různých provedeních. Výběr konkrétního lisu individuálně závisí na požadovaném hodinovém výkonu zpracovaného odpadu, druhu a počtu zpracovávaných skupin odpadů, ale i na velikosti výsledného balíku, se kterým budete manipulovat.
  • Příslušenství a spotřební materiál
    Nabízené příslušenství usnadňuje především jakékoliv manipulace s odpadem a slisovanými balíky nebo zvyšuje zhutnění balíku.

Další potřebná zařízení vycházející z požadavků projektů doplňujeme výrobky renomovaných zahraničních firem.

We make a wide range of pressing technology for waste disposal. Bundling presses with capacity from 3-50 tonnes, refuse tank presses. In addition, we supply chutes for waste or underwear, binding tapes or lashers.

ZDROJ: http://www.lux-ptz.com/

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů