Pátek, 19. dubna 2024

Na Teplárenských dnech se uzavřou obchody za desítky milionů

Na Teplárenských dnech se uzavřou obchody za desítky milionů

Ve dnech 15. - 17. dubna 2014 se v Hradci Králové potkají špičkoví odborníci, technici i laici, zajímající se o teplárenství a energetiku. Uskuteční se totiž výstava a konference s názvem Teplárenské dny 2014, na kterou se chystají stovky lidí z České republiky i zahraničí.

Letošní rok bude průlomovou změnou Teplárenských dnů. Dvacátý ročník rozšíří cílovou skupinu o energetiku průmyslových podniků a energetiku měst a obcí. Mottem letošního ročníku je zvýšení účinnosti, snížení energetické náročnosti a zájem spotřebitelů, nejen těch koncových, ale i výrobních společností. "Chtěli jsme Teplárenským dnům k 20. výročí nadělit změny, a proto jsme zařadili do programu Energetické fórum Královéhradeckého a Pardubického kraje, na kterém očekáváme nejen silné zastoupení měst, obcí a průmyslových podniků, které řeší snížení energetické náročnosti a zvýšení účinnosti, ale i účast laické veřejnosti," komentuje Adéla Trávníčková, jednatelka pořadatelské agentury Parexpo.

V loňském roce se na Teplárenských dnech uzavřely obchody za desítky milionů. Výstavy se účastnilo téměř 60 společností, mezi kterými nechyběla známá jména jako BOSH termotechnika, Strojconsult Litvínov, WILO Praha a mnozí další. "Díky rozšíření cílových skupin, u kterých je o Teplárenské dny velký zájem, v letošním roce očekáváme nárůst v počtu i výši uzavřených obchodů," svěřuje se Adéla Trávníčková.

Teplárenské dny míří na celou Evropu
Během třech dní navštíví výstavu i konference zahraniční hosté. "Vystavovatelé budou z celé Evropy, ale i v rámci přednášek přivítáme velmi zajímavé hosty. Již teď je nahlášeno velké množství účastníků na přednášky finských hostů, kteří se budou zabývat spalováním tuhého alternativního paliva a problémům zanášení výhřevných ploch při spalování alternativních tuhých paliv. Jsme velmi rádi, že naše pozvání na konferenci přijali," uzavírají pořadatelé.

Markéta Fixová
Více informací najdetena: www.teplarenske-dny.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů