Sobota, 20. dubna 2024

ŘVC ČR na výstavě Lodě na vodě 2014 seznámí veřejnost s rozvojovými plány

ŘVC ČR na výstavě Lodě na vodě 2014 seznámí veřejnost s rozvojovými plány

Ředitel Ředitelství vodních cest ČR Ing. Lubomír Fojtů si Vás dovoluje pozvat do stánku Ředitelství vodních cest ČR na výstavě Lodě na vodě 2014, která se ve dnech 24. - 27. dubna 2014 opět koná na Rašínově nábřeží v Praze.

Na této největší výstavě věnované lodní dopravě v České republice bude Ředitelství vodních cest ČR seznamovat veřejnost s právě realizovanými stavbami i plány na nejbližší měsíce a roky. Vystaveny budou rovněž velké modely plavební komory Hluboká nad Vltavou, která byla v loňském roce uvedena do provozu, a Plavebního stupně Přelouč II. U této strategické stavby očekáváme v letošním roce dokončení potřebných povolovacích procesů.

"Výstava bývá hojně navštěvována veřejností i kapitány, kteří na větších i menších lodích putují po českých vodních cestách. Těším se, že naši expozici řada z nich navštíví a bude tak příležitost osobně diskutovat reálné potřeby, které uživatelé vodních cest od státní správy mají," vyjádřil svá očekávání ředitel ŘVC Ing. Lubomír Fojtů.

Dnes, 24. dubna 2014 bude v expozici osobně přítomen ředitel Ing. Lubomír Fojtů, který Vás nejen velmi rád přivítá, ale také je připraven odpovědět na Vaše otázky. Stánek Ředitelství vodních cest ČR naleznete v sektoru C u Rašínova nábřeží. Podrobnosti k výstavbě jsou k dispozici na http://www.lodenavode.cz/. Z organizačních důvodů si Vás v případě Vašeho zájmu dovolujeme požádat o kontakt předem s Ing. Janem Bukovským, tiskovým mluvčím, na tel. 602 772 631.

Zdroj: Ministerstvo dopravy ČR

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů