Pátek, 26. dubna 2024

Týden mobility podpoří Vodafone dynamo nabíječkami

Týden mobility podpoří Vodafone dynamo nabíječkami

Vodafone se rozhodl podpořit symbolicky akci Týden mobility, kdy se Evropa snaží využívat více ekologické dopravy na úkor cestování auty apod. Noví i stávající zákazníci budou mít možnost získat dynamo nabíječku na prodejnách Vodafonu. Ale úplně zadarmo to nebude.

Pěší turistika nepomůže

Do prodejny Vodafonu musíte dorazit s platným dokladem na využití MHD nebo v cyklooblečení. Pokud vyrazíte pěšky, tak tedy buď legitku s sebou, nebo se projděte v cyklistickém :) Důležité je, abyste svou cestu naplánovali někdy mezi 20. a 26. zářím.

V prodejně pak řekněte že si jdete pro dynamo nabíječku. Buďto si budete muset pořídit SIM s tarifem aspoň za 350 Kč, či dobít novou nebo stávající předplacenku kreditem stejné hodnoty. Stávající paušální zákazník si musí buď zvýšit plnění aspoň na 350 Kč, nebo si aktivovat jakýkoliv placený balíček k tarifu, pokud už má tarif s plněním aspoň za 350 Kč. Je to trochu složitější, pro jistotu mrkněte do pravidel.

svitilna

Štítky:

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů