Čtvrtek, 28. března 2024

Za starý mobil dá Vodafone 500 Kč slevu na nový a síťovku

Za starý mobil dá Vodafone 500 Kč slevu na nový a síťovku

Zákazníci, kteří do konce října přinesou do kterékoliv prodejny Vodafone svůj starý mobil k recyklaci, mohou získat slevu 500 korun na nový telefon a navíc ekologickou tašku - síťovku. Slevu lze navíc kombinovat s aktuální slevou na koupi smartphonu, která je také ve výši 500 korun. Zákazníci tak při využití obou akcí mohou nyní při koupi nového telefonu ušetřit tisíc korun.

"Chceme motivovat zákazníky, aby vysloužilé mobily odevzdávali k recyklaci, a zároveň tím zvyšovat povědomí o tom, že elektrošrot nepatří do směsného komunálního odpadu, kde může být nebezpečný" uvedla Kateřina Husová, která má ve Vodafonu na starosti společensky odpovědné aktivity. Vodafone prostřednictvím specializované firmy zajistí znovuvyužití některých součástek vysloužilých mobilů a ekologickou likvidaci těch části, které recyklovat nelze.

Poukázku se slevou 500 korun na telefon při odevzdání starého mobilu mohou získat stávající zákazníci, kteří mají nárok výměnu telefonu po dvou letech, a noví zákazníci, kteří si pořídí minimálně dvacetiminutový hlasový balíček. Poukázka je přenosná a platí do konce října. Na nákup jednoho nového telefonu lze využít jednu recyklační poukázku. Poukázku lze kombinovat s aktuální slevou 500 korun, kterou dostane zákazník při koupi jakéhokoliv smartphonu s aktivací datového tarifu Internet v mobilu nebo Internet v mobilu naplno. Pokud zákazník zároveň přinese do obchodu svůj starý mobil, může si pořídit nový telefon dohromady o tisíc korun levněji. Nejnižší možná cena nového mobilu je 77 korun.

Zároveň každý zákazník, který odevzdá svůj starý mobil, si automaticky z prodejny Vodafonu odnese také síťovku. Tímto dárkem chce Vodafone rovněž motivovat zákazníky k šetrnému přístupu k životnímu prostředí. Síťová taška je praktická drobnost, kterou může každý nosit s sebou a při nakupování se tak vyhnout desítkám igelitových tašek, které zbytečně zatěžují přírodu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů