Pátek, 19. dubna 2024

Krátce - různé

Krátce - různé

Největší rakouský veletrh stavebnictví, vytápění a sanity můžete navštívit s Energy Centre České Budějovice v rámci jednodenních autobusových zájezdů v pátek 27.2. nebo v sobotu 28.2.2015.
Po oba dva dny bude z Českých Budějovic v 7:00 hod. vypraven autobus, který zájemce dopraví k bráně veletržního areálu v hornorakouském Welsu. Areál sousedí s historickým centrem města, zoologickou zahradou, městským parkem a budouvou přírodovědného centra Welios (www.welios.at). Plánovaný návrat do Českých budějovic je 19:00 hod.
Zájezd můžete již nyní zakoupit v Energy Centre České Budějovice. V ceně 490 Kč je zahrnuta zpáteční jízdenka a jednodenní vstupenka na Veletrh úspor energií. Více informací a přihlášku naleznete na www.eccb.cz, přihlášky zasílejte mailem na isabela@eccb.cz nebo na adresu ECČB, nám. Přemysla Otakara II. 87/25, 370 01 České Budějovice.

Na 2500 účastníků Světového ekonomického fóra ve švýcarském Davosu až do soboty diskutuje, jak posílit spolupráci mezi vládami a soukromým sektorem v zájmu "lepšího světa".
Odpůrci globalizace tvrdí, že z davoských zasedání, z nichž mají vzejít návrhy na zlepšení světového hospodářství, včetně životního prostředí, i posílení mezinárodněpolitické stability, se stala snobská oslava bohatství a volného trhu. Klaus Schwab, předseda fóra, něco takového odmítá.

developerská společnost Inter IKEA Česká republika (IICG ČR), která staví, vlastní a provozuje nákupní centra Avion, otevřela ve svém Avion Shopping Parku na pražském Zličíně další veřejnou dobíjecí stanici na elektromobily. Od tohoto okamžiku tak mohou návštěvníci ve všech nákupních centrech Avion Shopping Park v České republice (Praha, Brno, Ostrava) nejen pohodlně nakupovat, ale také dobíjet své elektromobily

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů