Čtvrtek, 28. března 2024

II. Ročník ekologického, hudebního, filmového a informačního festivalu RAJSKÁ ZAHRADA

II. Ročník ekologického, hudebního, filmového a informačního festivalu RAJSKÁ ZAHRADA

SMYSL FESTIVALU

Slyšeli jste o fenoménu sté opice? Teorie, podle které když pracuje určité množství lidí v nějakém směru, existuje bod, ve kterém stačí, aby se přidal jen jeden další člověk a změní se hierarchie hodnot všech.

Chceme strhnout tuto vlnu a přivítat nové časy Země v úctě, ve společné modlitbě, společným tancem. Chceme vytvořit zdravý prostor vzájemného pochopení, vlídnosti a lásky k přírodě. Prostor inspirujícího setkání. Přijeďte společně s námi hledat způsob, jak i v dnešní době můžeme žít ve společné harmonii se vším, co nás obklopuje. Přijeďte uctít Rajskou Zahradu a představit svou vizi ráje. Podpořte tento smysluplný projekt, který by rád hledal cesty udržitelného způsobu života, s respektem k přírodě, cesty života v míru s okolním světem.

SOUTĚŽNÍ PROJEKTY

Máte nějaký projekt, jehož obsahem je pomáhat lidem a přírodě? Chybějí vám finance na realizaci vašeho nápadu? Přihlaste se do soutěže na festivalu a získejte jednu ze tří cen. Z každé vstupenky, půjde 100kč na rozdělení mezi tři vítězné projekty. Projekty budou vybírat návštěvníci. Ten, co získá nejvíce hlasů, obdrží 70% částky, druhý 20 % a třetí 10%. Projekty je možné přihlásit mailem a také přímo až na festivalu.

PROGRAM FESTIVALU

Celý program bude mít ORGANICKÝ VÝVOJ, bude zde prostor pro vaši kreativitu. To, co do festivalu vnesete, to se v něm také projeví. Na festivalu bude několik scén, výstavy s ekologickou tématikou, projekty udržitelného rozvoje, tvořivé dílny, Strom Přání, filmový a přednáškový stan, prostor pro workshopy, divadla, dětský koutek, indický ášram..Program bude vznikat také na místě. Bude zde nástěnka, kam každý, kdo bude chtít Rajské zahrady uctít nějakým svým přípěvkem, napíše datum, čas a místo konání své aktivity...(divadlo, workshop, koncert, přednáška, dílna, hra pro děti, taneční vystoupení atd.). Kromě spontánního vývoje je připravena i hlavní programová linie.

Ve čtvrtek zahájíme program AZTÉCKÝM TANCEM s mexickými šamany a Zděnkem Ordeltem ( projekt nebezeme.cz). Za bubnů mexických šamanů při zapáleném ohni v kruhu se otevře brána do RAJSKÉ ZAHRADY. Pokračovat budeme společným jamem a tancem.

zahrada

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů