Pátek, 29. března 2024

Ekologické výukové programy a semináře pro pedagogy

Pro tento školní rok máme, na základě Vašich požadavků, připraveno více jak  10 odborných seminářů.

Ekologické výukové programy a semináře pro pedagogy

V letech 2005 - 2010 se stalo 280 učitelů a pracovníků neziskových organizací věnujících se ekologické výchově aktivními účastníky 24 odborných interaktivních seminářů. Pouze v Ekocentru Podhoubí mohli učitelé a pracovníci neziskovek navštívit semináře z oblasti ekopsychologie pod vedením Mgr. Jana Krajhanzla, vystudovaného psychologa a pedagoga. 89% všech účastníků hodnotilo semináře dvěma nejvyššími známkami, nespokojen nebyl žádný účastník.


Pro tento školní rok máme, na základě Vašich požadavků, připraveno více jak 10 odborných seminářů. Naprostou novinkou je ucelený 5-ti modulový kurz pro pedagogy prvního stupně ZŠ, který bude probíhat od ledna 2011.
Rozšířili jsme také spolupráci s dalšími odborníky a lektory z oblasti environmentální výchovy a ve školním roce 2010/2011 se na našich seminářích bude prezentovat 10 lektorů, včetně takových odborníků, jakou jsou např. Mgr. Justina Danišová, Jan Činčera, PhD., Mgr. Jan Krajhanzl a řada dalších.

Jak objednat seminář?
Pro objednání semináře je nutné vyplnit přihlášku. Po odeslání přihlášky obdržíte mailem automaticky potvrzení o registraci Vaší přihlášky. Kromě toho Vám koordinátorka seminářů zašle cca 7 - 10 dnů před jeho zahájením podrobné organizační a praktické informace.

Důležité informace
Semináře se uskuteční pouze v případě naplnění minimální kapacity, tj. 10 účastníků 2 týdny před konáním semináře (není-li uvedeno jinak). Přihlášky vyplňujte prosím nejpozději 14 dnů před zahájením semináře.
Platby účastnických poplatků se uskutečňují na základě závazných přihlášek. Bude vám vystavena a zaslána faktura, kterou je zapotřebí uhradit nejpozději 7 dnů před zahájením semináře.
Na seminářích je poskytováno drobné občerstvení z převážně bio surovin.
Všechny semináře se konají v učebně Ekocentra Podhoubí (budova ZŠ Chmelnice, K Lučinám 18/2500, Praha 3).
S sebou si prosím vezměte přezůvky, tužku a papír na poznámky a dobrou náladu.


Aktuální nabídka seminářů

- jednodenní semináře
- vícedenní semináře
Aktuální nabídka ke stažení (ve formátu pdf)
Pokud máte problémy s objednávkou, individuální požadavky, nebo potřebujete více informací, neváhejte kontaktovat koordinátorku seminářů Hanu Gemrichovou, tel.: 267 914 322.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů