Pátek, 26. dubna 2024

Komerční banka nabízí postiženým povodní výhody

Komerční banka nabízí postiženým povodní výhody

Nabídka pro občany

Spotřebitelský úvěr

až do výše 500 000 korun osvobozený od poplatků a s velmi výhodnou úrokovou sazbou je určen všem občanům, kteří v důsledku záplav utrpěli škody na majetku. Klienti, kteří kromě standardních podkladů vyplní také čestné prohlášení o poškození svého majetku záplavami, mohou získat úvěr bez poplatků s pevnou úrokovou sazbou 6,9 % p.a. a možností odkladu splátek až o šest měsíců. Půjčka je vyřízena a peníze jsou připsány na účet klienta nejpozději do 24 hodin. Doba splatnosti půjčky je 6 let.

Individuální splátkový kalendář

Stávajícím úvěrovaným klientům z řad občanů, kterým v důsledku záplav nastanou problémy se splácením úvěrů, banka vyjde vstříc sestavením individuálního splátkového kalendáře. Podle banky budou jednotlivá obchodní místa KB všechny požadavky na zavedení tohoto typu splátkového kalendáře řešit s klienty individuálně.

Nulové poplatky za předčasný výběr z TV

Vzhledem k mimořádné situaci nebude banka uplatňovat poplatky za předčasný výběr peněz z termínovaných vkladů a spořících účtů. Žádosti o předčasný výběr z uvedených typů depozit bude Komerční banka řešit s klienty individuálně.

Nabídka pro podnikatele a malé podniky

Povodňový úvěr

Pro podnikatele a malé firmy postižené povodněmi připravila KB Povodňový úvěr na překlenutí dočasného nedostatku finančních prostředků s velmi výhodnou úrokovou sazbou od 4,9 % p.a. a navíc s otevřenou horní hranicí výše půjčky. Tato povodňová půjčka je osvobozena od veškerých poplatků, které se pojí s poskytnutím standardního úvěru. Pro získání povodňového úvěru musí žadatelé podepsat čestné prohlášení o tom, že došlo k poškození jejich majetku v důsledku letošních záplav. Splatnost úvěru je 1 rok.

Odklad splátek jistiny

Stávajícím úvěrovaným klientům z řad podnikatelů a malých podniků, kterým v důsledku záplav nastanou problémy se splácením úvěrů, je KB připravena vyjít vstříc odkladem splátek jistiny až o 6 měsíců.

Odklad splatnosti povoleného debetu

Banka odloží splatnost povoleného debetu o dalších 180 dnů všem klientům, u nichž den splatnosti připadl na období od 1. dubna do 30. června 2006. Znamená to tedy, že splatnost těchto povolených debetů bude místo stávajícího půl roku celý jeden rok. O odklad splatnosti povoleného debetu je možné požádat i zpětně.

http://www.finexpert.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů