Pátek, 19. dubna 2024

MŽP vyhlásilo tender na pomoc vodárenským spoločnostiam

MŽP vyhlásilo tender na pomoc vodárenským spoločnostiam

Ministerstvo životného prostredia (MŽP) SR vyhlásilo verejné obstarávanie na odbornú pomoc regionálnym vodárenským spoločnostiam v predpokladanej hodnote 700.000 eur bez DPH.

Vyplýva to z informácií zverejnených v Úradnom vestníku EÚ. Lehotou na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je 6. apríl 2010. Predmetom zákazky je technická a odborná pomoc pre MŽP SR v rámci projektu odbornej pomoci slovenským regionálnym vodárenským spoločnostiam v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici, Piešťanoch, Žiline, Martine, Ružomberku, Považskej Bystrici, Liptovskom Mikuláši, Dolnom Kubíne, Poprade a Košiciach.

Odbornom pomocou sa má zabezpečiť návrh optimálneho riešenia trhových a štrukturálnych opatrení, ako aj návrh rámca podmienok pre uplatnenie PPP projektov vo vodárenskom sektore SR. Predmet vyhláseného tendra sa podľa vestníka bude financovať z prostriedkov Kohézneho fondu, v rozsahu 100 % oprávnených nákladov a má trvať 6 mesiacov od uzatvorenia zmluvy. Uchádzač o účasť vo verejnej súťaži podľa zverejnených podmienok musí preukázať, že v rokoch 2007, 2008 a 2009 dosiahol minimálny každoročný obrat v hodnote 1,2 milióna eur bez DPH.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů