Pátek, 19. dubna 2024

Generace ekologičtějších závěsných lodních motorů

Generace ekologičtějších  závěsných lodních motorů

Představte si lodní motor, který má nižší spotřebu, méně váží, má větší výkon, je tišší a má nižší škodlivé emise než ostatní motory a navíc dokonce nepotřebuje téměř žádný servis To je dvoutaktní motor EVINRUDE E-TEC.

Motory Evinrude jsou motory , které si berou jen to dobré z motorů 2-taktních, tak i ze 4-taktů. Výkon, akceleraci, vysoký kroutící moment z motorů 2-taktních a nízkou spotřebu, ekologický provoz a malou hlučnost ze 4-taktů.

Motory EVINRUDE E-TEC

3 roky bezúdržbový provoz Díky technologii přímého vstřikování paliva E-TEC Vám můžeme představit motory, které v sobě sdružují výhody silných dvoutaktních motorů a tichých a čistých čtyřtaktních motorů.

Systém E-TEC umožnil snížit hmotnost a zvýšit kroutící moment oproti klasickým konkurenčním čtyřtaktním motorům. Evinrude E-TEC nastavuje nové měřítko pro závěsné motory i v oblasti trvanlivosti a kvality.

pohled-do-motoru.jpg

Trvanlivost - Kvalita - Spolehlivost

Dostupný dnes, konstruován pro zítřek
Zjednodušeno pro Vaše pohodlí, s menším množstvím pohyblivých dílů. To je to tajemství. Menší množství pohyblivých dílů = méně problémů, které Vás potkají, menší opotřebování Vašeho motoru a s tím bude spojeno i méně starostí, které by Vás mohly provázet.

E-TEC závěsné motory jsou charakteristické robustností dílů konstruovaných pro optimální trvanlivost, které jsou testovány v obtížných, reálných přírodních podmínkách.

Výkon

Každý výrobce má problémy vyrovnat se silou, rychlostí a točivým momentem motorů Evinrude E-TEC. Z pohledu akcelerace nebo plného výkonu je cokoliv jiného druhořadé. Na otázku "proč?" je jednoduchá odpověď: méně váhy a více výkonu jsou základní výhody, které dostanete s motory E-TEC.

Splňující požadavek na sílu a rychlost

Kombinace malé hmotnosti a vysokého kroutícího momentu, jakou vytváří E-TEC umožňuje lepší zrychlení a dosáhne vyšších rychlostí než jakýkoliv jiný motor v této třídě

E-TEC nevyžaduje žádnou plánovanou údržbu po dobu 3 let, nebo 300 hodin provozu. Žádné předepsané servisní prohlídky, žádné seřizování, ani žádná výměna oleje.

Neobyčejná harmonie

Produkce emisí u E-TEC je o polovinu nižší než nahlášené emise konkurenčních technologií. US EPA prohlásila E-TEC vítězem v soutěži Clean Air Excellence Award .

E-TEC poskytuje kvalitní antikorozní ochranu, robustní díly a bezporuchovost. To vše je podporováno tříletou zárukou a výhodou je i dvakrát efektivnější spotřeba paliva vůči konkurenci.

  • evinrude-225-250.jpg

ZDROJ: Cluny.c, kráceno


Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů