Pátek, 19. dubna 2024

Aplikace pro Vybrané údaje majetkové a provozní evidence vodovodů a kanalizací - MPVaK (verze určená pro vodoprávní úřady)

Aplikace pro Vybrané údaje majetkové a provozní evidence vodovodů a kanalizací - MPVaK (verze určená pro vodoprávní úřady)

Software a doporučení pro evidenci Vybraných údajů majetkové a provozní evidence vodovodů a kanalizací.

Tématické oblasti: Vodní hospodářství

Software určený pro vodoprávní úřady sloužící ke zpracování Vybraných údajů majetkové a provozní evidence vodovodů a kanalizací.

Program "MPVak - vybrané údaje majetkové a provozní evidence" byl vytvořen pro uživatelské prostředí MS Windows XP a vyšší. Program nemá zvláštní nároky na hardwarové vybavení.

Instalaci vlastního programu na pevný disk ze staženého souboru zajistí automaticky instalační program SETUP.EXE, který nejsnáze spustíte dvojím kliknutím levého tlačítka myši na názvu programu ve "Správci souborů" nebo v "Průzkumníkovi". Program Vás sám provede instalací. Během instalace je nutné zvolit umístění programu a skupinu programů, do které se přidá příkaz na spuštění programu. Instalační program nabízí standardní nastavení, které ve většině případů vyhovuje.

Instalační balík aplikace MPVaK (verze pro vodoprávní úřady) sloužící ke zpracování údajů, které byly předány vodoprávním úřadům podle ustanovení § 5, odst. 3 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, je součástí přílohy.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů