Pátek, 19. dubna 2024

22. Podzimní plynárenská konference

22. Podzimní plynárenská konference

Ve dnech 25. - 26. 11. se koná odpoledne od 13 hodin v Praze, pod záštitou společnosti Pražská plynárenská, již 22. celostátní dvoudenní Podzimní plynárenská konference. Ve středu 25. listopadu ve 13 hod. zahájí konferenci Jan Mládek, ministr průmyslu a obchodu a Richard Brabec, ministr životního prostředí. Pořadatelem 22. ročníku konference je Český plynárenský svaz (ČPS) a koná se v hotelu Don Giovanni na Vinohradech.

V úvodu vystoupí také Daniel Beneš, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR, Michal Štefl, viceprezident Hospodářské komory ČR, Ján Klepáč, výkonný ředitel SPNZ a Jan Valenta, předseda Rady ČPS. Dalšími významnými vystupujícími jsou Michal Hašek, radní hl. města Prahy a Pavel Janeček, předseda představenstva Pražské plynárenské a místopředseda Rady ČPS.

Od 14 hodin ve středu 25. listopadu vystoupí k tématu Národní akční plán čistá mobilita Eduard Muřický (náměstek ministra, Ministerstvo průmyslu a obchodu), o rozvoji plynárenské infrastruktury ČR ve vazbě na nové evropské trasy plynu bude hovořit Radek Benčík, jednatel NET4GAS a místopředseda Rady ČPS. Téma ,,Kolik se ještě musí zavřít zásobníků plynu v Evropě, aneb jakou má zásobník cenu pro obchodníka?" přednese Ludvík Baleka, ředitel úseku Obchod s plynem Moravské naftové doly (MND) a místopředseda Rady ČPS.

Panelovou diskuzi ,,Slavnostní vyhlášení překročení počtu 100 veřejných CNG stanic v ČR" bude moderovat od 17 hodin Jan Světlík, předseda představenstva a generální ředitel Vítkovice Holding.

Kompletní program celostátní dvoudenní 22. plynárenské konference najdete zde:

http://www.cgoa.cz/vzdelavani/pdfdoc/pozvanka_PPK_2015.pdf

Přihláška na konferenci:

https://www.cgoa.cz/vzdelavani/pdfdoc/prihlaska_PPK_2015.pdf

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů