Úterý, 19. března 2024

První modularizovaná a předinstalovaná bateriová akumulační elektrárna v Číně byla uvedena do provozu

První modularizovaná a předinstalovaná bateriová akumulační elektrárna v Číně byla uvedena do provozu

Modularizovaná a předinstalovaná bateriová akumulační elektrárna společnosti Four Seas (Suzhou) Food Co., Ltd. vyrobená společností Narada byla nedávno uvedena do provozu. Jedná se o první modulární předinstalovanou stanici pro skladování energie v Číně.

Tato modularizovaná a předinstalovaná bateriová akumulační elektrárna se nachází v areálu továrny Four Seas v Suzhou a rozsah projektu je výkon 250 kW/1 MWH. Pokrývá plochu 45 m2 a předpokládaná životnost je 10 let.

Společnost Narada neustále prozkoumává nové modely výstavby elektráren pro skladování energie; tato modulární předmontážní stanice skladování energie vyplnila mezeru doma i v zahraničí. Tato elektrárna se skládá z prefabrikovaného základového modulu a prefabrikovaného standardního kontejneru. K některým výhodám této elektrárny patří krátké stavební období, řízená kvalita konstrukce, úspora požadované plochy a nákladů, vysoká spolehlivost, rozšiřitelnost, menší servisní nároky a soulad s životním prostředím.

Schválení uvedení do provozu bylo již v továrně provedeno. Pokud je stanice připojena k síti, může být provozována.

Prefabrikovaný standardní kontejner o velikosti 20 stop a prefabrikovaný základový modul byl použit pro modularizovanou a předinstalovanou bateriovou akumulační elektrárnu poprvé. Po dokončení návrhu elektrárny začala továrna souběžně instalovat prefabrikovaný základový modul a konstrukci prefabrikovaného standardního kontejneru. Celá doba výstavby od instalace prefabrikovaných podkladů až po umístění a zvedání kontejneru není delší než týden.

Modulovaná a předinstalovaná bateriová akumulační elektrárna snižuje zatížení hlavní elektrické sítě tím, že vybíjí ve špičkách a zvyšuje míru využití energie v době mimo špičku prostřednictvím nabíjení systému.

Tato elektrárna může zlepšit kvalitu napájení a může být využita jako záložní zdroj energie pro zvýšení spolehlivosti napájení.

Provoz modularizované a předinstalované bateriové akumulační elektrárny představuje vyspělou technologii a rychlý vývoj společnosti Narada na trhu s energií.

Společnost Narada se specializuje v oboru špičkových průmyslových baterií s více než 20 lety zkušeností. Jedná se o jednu z největších společností průmyslu skladování energie v Číně, které jsou kótovány na burze.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů