zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Veřejná konzultace k hodnocení rizik v potravinářském odvětví

01.02.2018
Zemědělství
Zdraví
Veřejná konzultace k hodnocení rizik v potravinářském odvětví

Evropská komise dnes zahájila veřejnou konzultaci o transparentnosti a nezávislosti hodnocení rizik a vědeckých studií. Veřejná konzultace je založena na současném hodnocení obecného potravinového práva a od Komise se očekává, že na jaře předloží legislativní návrh, který se bude zabývat touto otázkou, a zároveň posílí model řízení Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA). Konzultace běží do 20. března 2018.

Komentáře k článku. Co si myslí ostatní?

Další články
Chystané akce
19
2. 2019
19.2.2019 - Seminář, školení
Zlín
21
2. 2019
21.2.2019 - Seminář, školení
Olomouc
26
2. 2019
26.2.2019 - Seminář, školení
Hradec Králové
28
2. 2019
28.2.2019 - Seminář, školení
Praha
5
3. 2019
5.3.2019 - Seminář, školení
Praha, hotel Olympik
Podněty ZmapujTo
Mohlo by vás také zajímat
Naši partneři
Složky životního prostředí