zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Zachraň jídlo: jak chutná křivá zelenina?

25.04.2018
Zemědělství
Zdraví
Zachraň jídlo: jak chutná křivá zelenina?

Třetina všeho vyprodukovaného jídla na světě se vyhodí nebo znehodnotí. V Evropě připadá na jednoho člověka 96 až 115 kg vyhozeného jídla za rok. Iniciativa Zachraň jídlo si stanovila jako hlavní cíl motivovat společnost směrem k odpovědnému nakládání s jídlem.

Svými aktivitami poukazuje na sociální, ekonomické a environmentální dopady plýtvání potravinami a rozšiřuje toto povědomí mezi širokou veřejnost. Zároveň nabízí řešení také aktérům zapojeným do výroby, distribuce a spotřeby potravin.

Přílohy, odkazy ...

Celý článek na serveru ČR2030
Komentáře k článku. Co si myslí ostatní?

Další články
Chystané akce
19
2. 2019
19.2.2019 - Seminář, školení
Zlín
21
2. 2019
21.2.2019 - Seminář, školení
Olomouc
26
2. 2019
26.2.2019 - Seminář, školení
Hradec Králové
28
2. 2019
28.2.2019 - Seminář, školení
Praha
5
3. 2019
5.3.2019 - Seminář, školení
Praha, hotel Olympik
Podněty ZmapujTo
Mohlo by vás také zajímat
Naši partneři
Složky životního prostředí