Úterý, 19. března 2024

Hellstein se rozšiřuje a hledá šéfa obchodu pro území Čech

Nová obchodní šéfka nebo šéf bude odpovědný za aktivní vyhledávání nových obchodních výzev a kompletní řešení jednotlivých zakázek od analýzy poptávky, přípravy nabídky, zajištění dodavatelů až po samotnou výstavbu čističky...

Hellstein se rozšiřuje a hledá šéfa obchodu pro území Čech

Zájem o moderní ekologické čistírny odpadních vod od českého výrobce Hellstein se poslední dobou zvyšuje nejen u domácností. Také průmyslové firmy a obce si uvědomují, že voda z krajiny mizí a měli bychom se k ní chovat mnohem ohleduplněji než dříve. V Hellstein už na to sami nestačíme, proto hledáme nového parťáka, který se se svým týmem postará o všechny zákazníky a také bude vyhledávat nové příležitosti na území Čech. Ukažte, co ve vás je. Staňte se součástí Hellstein a vracejte vodě život spolu s námi.

U nás se nesnažíme prodávat za každou cenu. Chceme lidem, firmám a obcím pomáhat a nabízet to nejefektivnější řešení na poli ekologického čištění odpadních vod ušité každému na míru.

Nová obchodní šéfka nebo šéf bude odpovědný za aktivní vyhledávání nových obchodních výzev a kompletní řešení jednotlivých zakázek od analýzy poptávky, přípravy nabídky, zajištění dodavatelů až po samotnou výstavbu čističky. Nedílnou součástí je také servis stávajícím klientům, poskytování technického poradenství a konzultací.

Pokud máte pár let zkušeností, nebojíte se nových situací a obchod vám proudí v žilách, pošlete nám životopis a motivační dopis na dec@hellstein.cz.

Rozšiřujeme působení

Naše působení postupně rozšiřujeme na území českých krajů a hned na začátek pro vás máme připravený zvláštní úkol. Bude potřeba vyhledat vhodné skladové prostory a showroom ve Středočeském kraji pro zákazníky, kteří se za vámi přijedou přesvědčit o účinnosti našich čističek na vlastní oči. Nebojte se, nebudete na to sami. Po ruce budete mít vlastní tým šikovných a zkušených kolegů, který si sami sestavíte.

Ano, práce obchodního vedoucího je velice různorodá a také náročná. Nehledáme proto člověka k naplnění pozice, ale člověka, kterého tahle pozice dokáže naplnit, a který s námi bude mít chuť pracovat.

Zázemí rodinné firmy s mezinárodním působením

A co vás čeká? Hellstein rozhodně není ohromný nadnárodní korporát, právě naopak. Zakládáme si na tom, že jsme česká rodinná firma, která na trhu působí více jak dvacet let. Díky dlouholeté spolupráci s dalšími německými rodinnými podniky Stähler Group však působíme i v zahraničí a naše čistící technologie si našla zákazníky po celé Evropě, v Asii i na americkém kontinentu.

Budete také muset zvládnout odborné znalosti, ale to nechte na nás, školení pro vás zajistíme. Pro sestavení vlastního týmu vám dáme volnou ruku, abyste sami nejlépe poznali, s kým se vám bude nejlépe jednat.

Z počátku budete pracovat z domova. Jakmile společně najdeme a otevřeme vhodný prostor, hlavní působení se přesune do nového showroomu. K práci vám poskytneme notebook a mobilní telefon. Protože velké množství času strávíte na cestách, po zapracování budete jezdit novým osobním vozidlem Škoda. Náročnosti odpovídá také finanční odměna z fixní částky a pružné podle dosažených úspěchů.

Pokud vás nabídka spolupráce zaujala, zašlete nám životopis a motivační dopis na dec@hellstein.cz. Těšíme se, až se nám ozvete!

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů