Neděle, 28. dubna 2024

Představení společnosti Hellstein

Nahlédněte blíže do zázemí rodinné společnosti Hellstein. Představíme vám naše showroomy v Šenově a Kolíně, kousek z více než 30leté historie a unikátní výhody našich čistíren odpadních vod.

Hellstein je česká rodinná společnost, která domácnostem a firmám dodává patentované čistírny odpadních vod více než 30 let. S unikátními čističkami STMH je možné výrazně snížit provozní náklady, dopřát si vysokou účinnost čištění, které možné provádět také v objektech s nepravidelný provozem. Jde tak o jediné řešení v ČR, které se hodí také například pro chaty a chalupy.

Jak to všechno začalo?

Zkušenosti společnosti Hellstein vycházejí z intenzivního chovu ryb, kterému se ve firmě Hellstein stále věnují. První projekty se týkaly technického dozoru a kontroly konkrétní strojírenské výroby. V roce 2000 začala firma vyvíjet vlastní vzduchem poháněné malé čističky odpadních vod STM(H) pro decentralizovaný způsob čištění, který funguje za výrazně nižších investičních a provozních nákladech. Koncoví zákazníci si tak mohou dopřát snížení ceny stočného a ekologický provoz.

Showroomy, kde si prohlédnete naše ČOV

Chcete vidět, jak probíhá intenzivní chov ryb? Nebo si "osahat" komponenty našich čistíren odpadních vod? Navštívit nás můžete na dvou pobočkách. První se nachází v Šenově u Ostravy, druhá v Kolíně. Rádi vás zde přivítáme a představíme všechny možnosti našich unikátních čistíren odpadních vod.

Proč realizace čistírny odpadních vod s Hellstein?

Jsme rodinný firma a přímý výrobce čističek odpadních vod s vlastním technologickým zázemím, bohatým know-how a skvělým týmem lidí. Díky tomu se můžete spolehnout na další nadstandardní služby, které jsou spojeny s oblastí čištění odpadních vod. Například široké poradenské, projekční a montážní služby nebo řešení na klíč.

Další informace o Hellstein:

Web https://hellstein.cz

E-shop https://obchod.hellstein.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů