Sobota, 27. dubna 2024

E.ON v číslech - 15

E.ON v číslech - 15

15 studentů ekonomických vysokých škol z Brna, Zlína, Českých Budějovic, Jindřichova Hradce a Prahy absolvovalo začátkem února první ročník Zimní ekonomické akademie, který pro ně uspořádala společnost E.ON.

Odborníci z E.ONu připravili studentkám a studentům v rámci třídenního programu řadu přednášek, které jim ukázaly reálné případy z fungování velké společnosti. Účastníci akademie také získali praktické informace z oblastí ekonomie, financí a dalších oborů. Zároveň diskutovali s manažery E.ONu a dozvěděli se něco navíc i z jejich osobních zkušeností a kariérních cest.

Studenti nejen ekonomických, ale i technických a jinak zaměřených univerzit se mohou také pravidelně hlásit na Letní energetickou akademii online na webu E.ONu. Uzávěrka přihlášek do letošního, už 15. ročníku, je 16. června 2024. Akademie je pro zájemce výhodná v tom, že během jednoho týdne propojí teoretické informace ze školy s praktickým využitím. Studenti zavítají do míst, kam se veřejnost obvykle nemá šanci dostat. Čeká je i neformální posezení s top managementem společnosti.

E.ON nabízí studentům i další aktivity. Jsou to různé stipendijní a trainee programy konzultace bakalářských a diplomových prací, ale i praxe a stáže. Některé z nich pak práce v energetice nadchne natolik, že se stanou součástí E.ONu a posílí týmy napříč společností už jako zaměstnanci.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů