Středa, 1. května 2024

Panakei - výrobce naturálního krmiva pro psy na cestě k udržitelné firmě

Panakei - výrobce naturálního krmiva pro psy na cestě k udržitelné firmě

V dnešní době je ekologie velké téma, a není divu. Je důležité myslet na naše životní prostředí - a to i v situacích, kdy byste to možná nečekali. Spousta lidí má doma psa či jiného mazlíčka, péče o ně přitom někdy není zrovna ekologická. Minimalizujte negativní dopad a obraťte se na zodpovědné dodavatele.


Výrobce kvalitního krmiva
Panakei je slovenská firma s rozmanitým sortimentem. Zaměřují se na krmivo, přičemž nabízí granule, konzervy a kapsičky, ale i pamlsky pro psy a různé doplňky stravy. Receptury neobsahují dochucovadla, konzervanty, lepek, ani umělá barviva. Cílem je pejskům nabídnout to nejlepší. Kromě toho na e-shopu najdete také antiparazitika, kosmetiku, ale i hračky a další doplňky.
Recyklace odpadu
Nejenže Panakei nabízí kvalitní produkty, ale také se zaměřuje na to, jak ovlivňuje životní prostředí. Na recyklaci a nakládání s odpadem kladou velký důraz. Při balení objednávek vzniká různý odpad - etikety, obalové materiály a další. Ten se firma snaží minimalizovat. Od roku 2023 aktivně hledají způsoby, jak vytvářet co nejméně odpadu a ulevit tak životnímu prostředí. Můžete se tak spolehnout, že je vaše objednávka zpracována a balena s rozumem - tak, aby nezatěžovala zbytečně planetu.

Neustálé inovace
Je jasné, že bez těchto produktů se majitelé psů neobejdou - správným výběrem dodavatele ale můžete snížit svou uhlíkovou stopu. Nejenže se firma aktuálně zabývá ekologií, ale myslí také do budoucna. Do roku 2030 je cílem dosáhnout minimální uhlíkové stopy a kompletně udržitelné firmy. Již nyní mají na Slovensku certifikaci od Natur-Pack, která zajišťuje optimální zpracovávání odpadu.
Panakei není jen výrobcem kvalitního krmiva pro psy, ale i zodpovědnou firmou, která se aktivně zajímá o životní prostředí.

Zdroj foto: vlastní / Panakei.cz
Zdroj úvodní foto: Gorodenkoff / Shutterstock.com

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů