Pátek, 26. dubna 2024

KOVOSTEEL, s.r.o. - Váš partner v moři odpadů

Společnost KOVOSTEEL, s.r.o. se specializuje zejména na výkup kovového šrotu a barevných kovů, zpracování a prodej hutního a užitkového materiálu..
KOVOSTEEL, s.r.o. - Váš partner v moři odpadů

Společnost KOVOSTEEL, s.r.o. byla založena v roce 1998, a to na základě již předešlých podnikatelských aktivit svých majitelů.

Sídlo společnosti a hlavní provozovna se nachází ve Starém Městě v areálu bývalého cukrovaru. Další provozovny se nachází v Hodoníně a ve Veselí nad Moravou v areálu bývalých uhelných skladů a ve Strážnici. Dceřinou společností firmy Kovosteel jsou Sběrné suroviny Uherské Hradiště.

Společnost KOVOSTEEL, s.r.o. se specializuje zejména na výkup kovového šrotu a barevných kovů, zpracování a prodej hutního a užitkového materiálu, zpracování nebezpečných odpadů, likvidaci autovraků a nově na vytvoření vzdělávacího programu pro školy v oblasti ekologie.

V současné době se  řadí mezi společnosti s nejširší nabídkou zpracovávaných a shromažďovaných odpadů ostatních i nebezpečných dle katalogu odpadů v rámci celé České republiky.

Skutečnou chloubou společnosti Kovosteel, je areál hlavní provozovny, sídla společnosti, který zaujímá plochu o rozloze cca 10 h.

Jeho dominantou je správní budova, která byla velmi citlivě zrekonstruována a ponechána v původním historickém stylu. Ve stejném duchu historie jsou dotvářeny všechny interiéry i exteriéry společnosti. Velký důraz je zde kladen na okolní zahradu, jež poutá nejen původní zelení, ale především netradičními prvky, které ji nenápadně dotváří a ještě více spojují s námi prováděnými činnostmi.

Veškerou svou činnost provádí naše společnost s plným nasazením a maximálním využitím nejmodernějších postupů v oblasti ekologie a ochrany životního prostředí. Tomu je podřízeno veškeré dění a rozvoj firmy s cílem vytvořit jedno z nejmodernějších center pro zpracování odpadů  u nás.

Prioritou naší společnosti je osobitý a jedinečný přístup nejen ke všem  prováděným činnostem, ale především ke všem zákazníkům, které se snažíme oslovovat především skutečností.

Sídlo společnosti
areál společnosti KOVOSTEEL, s.r.o.
Brněnská 1372
686 03 Staré Město
najít na mapě >>


Provozní doba

Letní období
Po-Pá 6:30 – 18:00, So 7:00-12:00
Zimní období
Po-Pá 7:00 – 17:00, So 7:00-12:00

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů