Čtvrtek, 25. dubna 2024

Ústecký CzechInvest radí podnikatelům jak se vyrovnat s následky povodní

Ústecký CzechInvest radí podnikatelům jak se vyrovnat s následky povodní

V době, kdy už podnikatelé sečetli škody, pořádá agentura CzechInvest instruktážní seminář k dotacím z programu Restart 2013.

ilustrační foto

Jaké podmínky musí podnikatel splňovat, aby dosáhl na podporu z programu pro podnikatele postižené letošní povodní Restart 2013? Jak vyplnit žádost? Které přílohy určitě nezapomenout? Na to vše odpoví 5. září 2013 Seminář k programu Restart 2013 ústecké regionální kanceláře agentury CzechInvest.

"Cílem programu Restart 2013 je pomoci malým podnikatelům napříč obory znovu nastartovat svou živnost. Mohou žádat o podporu až do výše 300 tisíc na nákup nových strojů nebo třeba stavební úpravy proti zaplavení provozovny v dalších letech. Administrativa je při tom minimální," říká generální ředitel CzechInvestu Marian Piecha.

Ústecký seminář se bude konat 5. září 2013 od 10.00 do 12.00 v prostorách Regionální kanceláře pro Ústecký kraj agentury CzechInvest. Účast je bezplatná, vzhledem k omezeným kapacitám je ale nutné si místo do 2. září rezervovat na adrese ustinadlabem@czechinvest.org.

Restart 2013 je jedním z pěti záchranných pilířů Ministerstva průmyslu a obchodu, které pomáhají malým podnikatelům a živnostníkům zmírnit následky letošních povodní. Projekt spravuje agentura CzechInvest, která mezi žadatele rozdělí 50 milionů korun. Podporována je přitom široká škála oborů, od zpracovatelského průmyslu a stavebnictví přes lesnickou činnost až po aktivity v oblasti ubytování či pohostinství.

Pro další informace kontaktujte tiskové oddělení agentury CzechInvest

Adéla Tomíčková, tisková mluvčí, tel.: +420 296 342 832, adela.tomickova@czechinvest.org

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů