Úterý, 16. dubna 2024

Povodně 2013 - škody na rybách v rybníkářství

Zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na zmírnění škod způsobených povodněmi na rybách v červnu roku 2013...

Povodně 2013 - škody na rybách v rybníkářství


Dne 3. března 2014 byly poradou vedení Ministerstva zemědělství schváleny Zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na zmírnění škod způsobených povodněmi na rybách v červnu roku 2013 čj. 44108/2013-MZE-16000 a čj. 16440/2014-MZE-16232 (dále jen "Zásady").

Tento dokument je určen pro realizaci dotačního programu "R.13. Zmírnění škod způsobených povodněmi na rybách v červnu roku 2013".

Dnem podpisu tj. dne 7. března 2014 Zásady nabývají účinnosti.

Desátý den od data, kdy Zásady vstoupily v účinnost, mohou subjekty, které splňují v Zásadách stanovené podmínky, podávat žádosti o dotace ze státního rozpočtu na řešení zmírnění škod způsobených na rybách povodněmi v červnu roku 2013.

Žádosti o dotaci mohou podávat pouze ty subjekty, které jsou v dotačním programu R.13. jednoznačně definovány v Subjektu dotace na str. 6 Zásad v Části B. Dotační program, přičemž všechny požadované údaje v Části C, včetně příloh, musí řádně doložit a údaje zpracované ve Studii pro škody na rybách v roce 2013 potvrdit nebo upřesnit tak, aby byly v souladu s platnými Zásadami.

Předmět dotace je částečná úhrada škod na rybích obsádkách v rybníkářství.

Termín a místo podání žádosti:
Lhůta pro podávání žádostí je stanovena od 17. března 2014 do 6. dubna 2014. Se zřetelem na skutečnost, že 6. dubna připadá na neděli, lze podávat žádosti nejpozději 7. dubna 2014.

Žádost se podává na místně příslušném pracovišti KAZV, tj. v místě kam spádově patří sídlo žadatele.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů