ISO 22000 - SEZNÁMENÍ S POŽADAVKY NORMY O BEZPEČNOSTI POTRAVIN
6.2.2018
Seminář, školení
Přínos kurzu
Základní seminář pro zástupce organizací, zabývající se zemědělstvím, potravinářstvím a gastronomií, které se připravují na zavedení a certifikaci podle ISO 22000.
Obsah kurzu
Školením získáte
- Přehled potravinové legislativy ČR a EU
- Seznámení s novou mezinárodní normou, která zahrnuje všechny oblasti zpracování potravin od zemědělské prvovýroby až po prodej potravin či podávání pokrmů. K jednotlivým požadavkům bude krátce vysvětleno, jak je zavést do praxe s respektováním specifik oboru.
Součástí semináře bude seznámení s průběhem certifikace podle této normy.
Požadavky na účastníky
Předběžné znalosti nejsou požadovány. Je vhodné, abyste měli orientaci v základních požadavcích na systém HACCP a systém managementu kvality podle ISO 9001.
Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování kurzu.
Místo konání akce:
Praha
Adresa konání akce:
Olbrachtova 1, Praha 4 140 02
Kontakt:
Telefon: