zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Cirkulární ekonomika v gastronomii

10.6.2020
Ostatní akce https://www.ciraa.eu/event/cirkularni-ekonomika-v-gastronomii/#tickets
Institut Cirkulární Ekonomiky

Segment HORECA utrpěl snad jednu z nejtěžších ran s ohledem na současnou koronakrizi. Zároveň tento segment čelí tlaku zákazníků, kteří vyžadují stále udržitelnější produkty. Barbora Kebová, expertka v oblasti cirkulární ekonomiky a gastronomie, má v této věci jasno:
Provozy, které se principy cirkulární ekonomiky inspirují, mohou díky jednoduchým změnám šetřit nejenom životní prostředí, ale i peníze.

Název akce
Cirkulární ekonomika v gastronomii
Druh akce
Ostatní akce
Termín konání akce
10.6.2020
Místo konání akce
https://www.ciraa.eu/event/cirkularni-ekonomika-v-gastronomii/#tickets
Web
https://www.ciraa.eu/event/cirkularni-ekonomika-v-gastronomii/#tickets
Pořadatel
Institut Cirkulární Ekonomiky
Témata
Odpady
Firemní ekologie
iCalendar
Komentáře k článku. Co si myslí ostatní?

Další chystané akce
INISOFT s.r.o.
2
9. 2020
2.9.2020 - Seminář, školení
Praha, ČVUT
INISOFT s.r.o.
15
9. 2020
15.9.2020 - Seminář, školení
Praha, ČVUT
INISOFT s.r.o.
16
9. 2020
16.9.2020 - Seminář, školení
Olomouc, Vzdělávací centrum
Podněty ZmapujTo
Mohlo by vás také zajímat
Naši partneři
Složky životního prostředí