Pátek, 26. dubna 2024

Měsíc do EXPA!

Necelý měsíc zbývá do zahájení 7. ročníku Mezinárodního veletrhu EXPO v lokalitě kamenolomu Mokrá u Brna.
Měsíc do EXPA!

Od poslední akce z roku 2006 se tento lom značně změnil.  Nové zahloubení o celé patro umožňuje organizátorům poprvé v historii umístit všechny vystavovatele na jediné patro, které má velikost 5,5 hektarů!!!!!

Účastníci i návštěvníci tak mají možnost větší vzájemné interakce při demonstraci strojů a zařízení určených pro těžební, úpravnický, strojírenský a kooperující průmysl.

Speciální trasa a výstavní plocha je vyčleněna pro terénní automobily a čtyřkolky, která je příslibem netradičních zážitků při zkušebních jízdách na těchto akčních dopravních prostředcích.  Tyto stroje jsou nejen ideální pro volný čas a zábavu, ale tak pro přemísťování právě v místech s lomovým-  často extrémním - terénem!

A vystavovatelé?

Počet přihlášených společností již dávno přesáhl číslo 130 a stále, přestože je již po termínu uzávěrky, přichází stále nové firmy. A kdo je například přihlášen? Volvo, Unipower Czech, Tatra, Strojservis MINX, Strojírny Podzimek, Slévárny Třinec, Rubble-Master, Rochling Technické plasty, Rocktech, Resta, Renomag, PSP Engineering, Pro Sand Engineering, Powerscreen ČR, Phoenix-Zeppelin, Nordstahl, ND Lor Uničov, MZ Pneu, Mitas, Metso Minerals, Magotteaux, Kool Trading, Kohlschein, Jakos, Hutira, Hennlich Industrietechnik, Hartl Drtiče-Třídiče, Good Year Tires International, Gestra CZ, Finnlay CZ, Euro Sitex, Erlau AG, Duba Dopravní pásy, DPS Přerov, DD Trade, Davon, Continental Matador, C&K Terénní auta 1, CAB Minerals, Blatenské strojírny, Binder CO, BC Stavo, Australia Export-import, Austin Dtonator, Atlas Copco, Ason.

Hosté na slavnostní večer?

10. 6. 2008 ve večerních hodinách se setkají všichni vystavovatelé, mediální partneři, zajímaví hosté i organizátoři v již dříve avizovaných netradičních prostorách galerie Vaňkovka v centru města Brna, aby oslavili oficiální zahájení EXPO. Doufejme, že příjemným zpestřením bude přítomnost nejen automobilového závodníka Tomáše Tomečka, který se stal vítězem mezinárodní rallye Tunisia 2008, ale také rockenrollové kapely a vynikajícího občerstvení.

Nová média?

Pro oblast Jihomoravského kraje byla nově započata spolupráce se společností Medial agency s.r.o., která podpoří medializaci veletrhu EXPO díky Brno magazínu a rádiu Petrov!

A ještě perlička závěrem….

Těžební unie, organizátor akce, již nyní poskytl – na vyžádání a pro vystavovatele – více než 30.000 pozvánek na veletrh. Vezmeme-li v potaz, že akce je určena výlučně odborníkům z těžebního, úpravnického či strojírenského průmyslu, máme se všichni na koho těšit!

Zdroj: Těžební unie

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů