Pátek, 26. dubna 2024

Blíží se vídeňské fórum

Blíží se vídeňské fórum
Rakouská metropole připravuje na 10. až 12. listopadu 2004 2. ročník mezinárodního odborného veletrhu ochrany životního prostředí POLLUTEC současně s mezinárodním odborným veletrhem pro veřejnou správu, infrastrukturu a komunální vybavení PUBLIC SERVICES KOMMUNALMESSE.

Na vídeňském výstavišti Messezentrum Wien Neu v hale A se představí 200 vystavovatelů zabývajících se širokou problematikou řešení životního prostředí a komunální sféry. Zástupci průmyslu, měst a obcí, obchodu a služeb, úředníci, kteří mají na starosti veřejnou infrastrukturu, a též projektanti, architekti a technici budou mít na vídeňském fóru příležitost zhlédnout přehlídku produktů a služeb a know-how například v oblasti zpracování a likvidace odpadů, odpadních vod a výroby a úspory energií.

Doprovodný program veletrhu zahrnuje řadu workshopů, kongresů, seminářů a přednášek dotýkajících se na interregionální úrovni odpadového hospodářství, výměny praktických zkušeností evropských měst v oblasti životního prostředí a také třeba ochrany obyvatelstva a majetku před katastrofami a přírodními živly. Jednotlivé diskuse také otevřou další témata vztahující se k problémům veřejné správy. Ta je totiž často vystavena finančním tlakům a zvyšujícím se nárokům na efektivitu a novým zákonným požadavkům.

Vídeňské veletrhy POLLUTEC a PUBLIC SERVICES KOMMUNALMESSE zajisté přinesou zajímavé "recepty" na společné problémy, které je třeba řešit globální odpovědností.

Podrobnosti o veletrhu POLLUTEC lze získat na: www.pollutec.at , www.messe-reed.at.

Rakouský pořadatel nabízí pro české a slovenské zájemce vstupenky zdarma. Objednávky, prosím, zašlete na e-mail pollutec@ppa.cz. Zastoupením veletrhů pro ČR a SR je pověřena agentura Progres Partners Adv., s. r. o., tel.: 221 602 324, Olga Pešková, e-mail: peskova@ppa.cz.
Zdroj:Moderní obec
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů