Pátek, 26. dubna 2024

Veřejná doprava na Stříbrsku a Bezdružicku

Veřejná doprava na Stříbrsku a Bezdružicku

Pěkný den,turistické a environmentální informační centrum Kladruby si Vás dovoluje srdečně pozvat na přednášku s tématem VEŘEJNÁ DOPRAVA. Ve čtvrtek 12.7. se budou od 18 hodin na zámku v Bezdružicích (kavárna) probírat otázky spojené s veřejnou dopravou zejména na Stříbrsku a Bezdružicku. Seznámíme se také s možnostmi využití lokální trati Pňovany - Bezdružice a budeme diskutovat o jejím možném prodloužení až do Teplé.

Přednášce a besedě bude předcházet ve stejný den informační stánek na náměstí ve Stříbře (od 10 do 17 hodin), kde budou zájemci moci zhlédnout zajímavou výstavu na téma Doprava, zdarma obdržet místní jízdní řády vlaků, autobusů i stříbrské MHD, seznámit se s problematikou veřejné dopravy v regionu i obecnými informacemi o životním prostředí.

Jedinečný zážitek nabídne jízda historickým autobusem, který zájemce o přednášku zdarma odveze až do Bezdružic na trase Kladruby, Stříbro, Černošín, Olbramov, Kokašice, Okrouhlé Hradiště, Konst. Lázně, Úterý, Bezdružice. Po skončení přednášky a besedy se bude autobus vracet po stejné trase zpět.

Na setkání ve Stříbře či Bezdružicích se těší pracovníci informačního centra Kladruby

Honza Florian (777 870 202)
Martin Čechura (728 730 149)

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů