Pátek, 26. dubna 2024

Na veletrhu v Německu představeno Azub Eco: První české lehokolo určené opravdu všem

Na veletrhu v Německu představeno Azub Eco: První české lehokolo určené opravdu všem

Dva roky pracovali konstruktéři českého výrobce lehokol, společnosti Azub Bike, na projektu lehocipedu, který bude dostupný široké veřejnosti a nejen lehokolovým nadšencům. Výsledek byl představen na největším světovém veletrhu lehokol v německém Germersheimu. Model Azub Eco přichází na český trh jako dlouho očekávané lidové lehokolo, jehož cena začíná pod 20.000 korunami.

Koncept lehokola Azub Eco si už na začátku kladl za cíl nabídnout lehokolo dostupné všem – komfortní, rychlé, s pěkným designem a kvalitními komponenty. Podle marketingového manažera firmy Azub Bike Honzy Gally lehociped Azub Eco tyto nároky splňuje. „Navíc je vyráběný v České republice, ve firmě, která je známá svým nadšením pro alternativní cyklistiku a především precizností svých produktů. Azub Eco jsme sami zkoušeli a vyvíjeli. A to do nejmenších detailů tak, abychom zaručili co nejvyšší kvalitu a hlavně vynikající poměr mezi užitnou hodnotou a cenou,“ říká.

Cena kola v základní výbavě činí 19.990 Kč, díky čemu se řadí mezi nejdostupnější na trhu. Hmotnost také osloví: váží pouze 14,6 kilogramu.

Azub Eco je nabízen v jedné barevné verzi, s jedním komponentovým osazením. Zato však s nastavitelným sedlem, které je možno nastavovat do mnoha směrů a úhlů, a s pneumatikami Schwalbe Big Apple, které byly navrženy speciálně tak, aby pružily a učinili tak jízdu příjemně komfortní.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů