Úterý, 19. března 2024

Moderní regály ve sklepě? Skvělý nápad za rozumné peníze

Moderní regály ve sklepě? Skvělý nápad za rozumné peníze

Sklep bývá často opomíjeným prostorem. Bohužel se není čemu divit, jelikož se jedná o místnost, která se vyznačuje pouze jakousi skladovací funkcí. Je to škoda, protože i tady můžete mít maximální pořádek a příjemné prostředí. Stačit k tomu mohou pouze moderní regálové sestavy. Právě regály, jež jsou jejich nedílnou součástí, si poskládáte velmi jednoduše variabilně podle konkrétních prostor. V čem jsou moderní regálové systémy unikátní a výhodné? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Elegantní a jednoduché uskladnění věcí

Právě moderní regály dokážou bez větších problémů pojmout spousty různých věcí. Vy si je přizpůsobíte na míru tak, aby se konkrétní předměty do jednotlivých polic jednoduše vlezly. Ve sklepě je zapotřebí uskladnit vcelku velké množství nejrůznějších zavařenin, lahví, případně třeba takové bedny s ovocem. Opravdu nic složitého. Budete-li mít kvalitní regálový systém, zvládnete to hravě.

Pevná konstrukce a maximální nosnost

Vybrat si lze opravdu skvělé regály do každého sklepa. Soustředit byste se u nich měli hlavně na maximálně pevnou y bytelnou konstrukci. Ta samozřejmě nemusí být nijak těžká. Hmotnost regálových sestav bývá minimální a nosnost police se pohybuje okolo 250 kg. Může být samozřejmě i vyšší nebo nižší, záleží na konkrétním typu regálů.

Zajímavý design

Možná si řeknete, že na vzhledu regálového systému až tolik nezáleží. Vždyť regály jsou ve sklepě, tedy místnosti vyznačující se minimální frekvencí pohybu různých lidí. Pokud ale chcete mít sklep útulný a třeba si v něm i u sklenky vína i posedět, rozhodně se nechcete dívat na staré ošuntělé police, které vypadají katastrofálně. Nové regálové sestavy vypadají moc hezky, a to jak z hlediska tvaru, tak i barevných variací. Těch je zpravidla k dispozici spousta.

Zdroj: PR článek

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů