Pátek, 26. dubna 2024

Pozvánka na slavnostní podpis dotace pro Ústecký kraj

Pozvánka na slavnostní podpis dotace pro Ústecký kraj

pondělí 27. února 2006 podepíší ředitel odboru vnějších vztahů MŽP Jakub Kašpar a náměstek hejtmana Ústeckého kraje Radek Vonka rozhodnutí o finanční podpoře projektu „Ústecký kraj – kraj přírody i člověka“ [1].  Projekt Ústeckého kraje, který je také jeho hlavním koordinátorem, získá podporu více než 11 miliónů korun. Projekt je založen na partnerství veřejné správy i neziskového sektoru [2] a přispěje mj. k přímému vytvoření 13 pracovních míst.

 

Tisková konference spojená se slavnostním podpisem bude zahájena v 10:00 v budově B Krajského úřadu Ústeckého kraje, Velká Hradební 3118/48, v přízemí budovy (zasedací místnost č. 04).

 

 

Poznámky:
[1] Projekt byl podpořen ve 2. kole Výzvy grantového schématu „ Síť environmentálních informačních a poradenských center“, vyhlášeného MŽP v rámci opatření 4.2 Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů, v němž se rozdělují prostředky Evropského sociálního fondu (ESF) na projekty neinvestičního charakteru. Přidělená dotace je hrazena ze 75% z prostředků ESF a z 25% z prostředků státního rozpočtu (MŽP).

 

[2] Partnery projektu jsou Středisko ekologické výchovy SEVER Litoměřice, ČSOP TILIA Ústí nad Labem, EKODOMOV se sídlem v Praze, Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Podkrušnohorský zoopark Chomutov a Střední školy Educhem, a.s., se sídlem v Mostě.

 

Další informace:

http://www.env.cz/AIS/web.nsf/pages/op_lidske_zdroje
http://www.esfcr.cz
http://www.kr-ustecky.cz

http://www.sever.ecn.cz

http://www.zoopark.cz

http://www.volny.cz/tiliacz

http://fzp.ujep.cz

http://ekodomov.cz

http://educhem.cz

Zdroj:MŽP
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů