Úterý, 23. dubna 2024

Nové knihy - Management kvality a environmentu

Autoři publikace nabízejí univerzální metodiku pro implementaci a udržování systémů managementu kvality, environmentu a bezpečnosti
Nové knihy - Management kvality a environmentu
Publikace reaguje na aktuální požadavky praxe - jde zejména o potřebu "preventivního" přístupu k otázkám kvality, vztahu k životnímu prostředí a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v činnosti jak podnikatelských, tak i dalších organizací. Titul nabízí soubor doporučení, jak postupovat při vytváření jednotného (integrovaného) manažerského systému zaměřeného na kvalitu, environment, bezpečnost a ochranu zdraví při práci.
Autoři publikace nabízejí univerzální metodiku pro implementaci a udržování systémů managementu kvality, environmentu a bezpečnosti, která se může uplatnit v podnikových organizacích působících v různých podnikatelských odvětvích i v organizacích veřejného sektoru, včetně organizací neziskových - a to jak v zájmu získání a udržení konkurenční výhody, tak i dosažení shody s normativními požadavky i zásadami odpovědného "občanství" organizací.
Výklad doplňuje přehled nejdůležitějších metod a technik používaných při zajišťování kvality, environmentu a bezpečnosti práce včetně příkladů z praxe s přihlédnutím k různým aplikačním oborům i velikosti organizací.
JAROMÍR VEBER a kol.: Management kvality, environmentu a bezpečnosti práce. Legislativa, systémy, metody, praxe. V roce 2006 vydalo nakladatelství MANAGEMENT PRESS, první vydání. Cena je 460 Kč včetně DPH.

Publikaci si můžete písemně objednat u ECONOMIA a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na internetové adrese Knihy.iHNed.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku přímo z nakladatelství MANAGEMENT PRESS. Podrobněší informace obdržíte na telefonním čísle 234 462 232.
Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří u této publikace uvedou na objednávce číslo své klubové karty a kód knihy, obdrží 30% slevu. Kód knihy: 00433.
Zdroj:Podniky a trhy
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů