Pátek, 26. dubna 2024

Stouni se začnou opíjet ekologicky

Stouni se začnou opíjet ekologicky

Zhruba těmito slovy se dá shrnout úsilí manželky jednoho z legendárních Rolling Stones, bývalé modelky a odbornice na zdravý životní styl Jo Woodové.

Svého životního partnera Rona, který se loni podrobil protialkoholní kúře, a jeho kolegy se snaží přesvědčit, aby pili výhradně takřečené biolihoviny, které obdobně jako potraviny vyprodukované na ekologických zemědělských farmách nepřišly do styku s žádnými chemickými látkami.

Kytaristovi Keithu Richardovi poslala k jeho nedávným třiašedesátinám dvanáct lahví biologicky čisté vodky, pro ostatní stejný dárek teprve chystá.

"Vím, že přesvědčováním, aby si vybírali jen ekologicky nezávadné pití, už celé skupiny lezu pořádně na nervy," říká Jo, která už vyvinula úspěšnou řadu organické kosmetiky. "Ale vede mě k tomu zájem o jejich zdraví!"

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů