Pátek, 26. dubna 2024

Navštivte Milkovické ekologické centrum

Navštivte Milkovické ekologické centrum
 
Letos to bude 10 let, co jsem se z Prahy - Chodova odstěhoval do Milkovic (statek na samotě mezi Kopidlnem a Sobotkou). Chováme pro radost kozy, osly, psy a kočky. Na úvodní stránce www.kozy.cz   je umístěná webkamera, aby jste i vy viděli pohled z okna do kraje. Milkovice jsou Ekologické centrum, které poutavou formou v přírodě mezi zvířátky může především dětem a mládeži ukázat život v souladu s přírodou. Chcete-li nás navštívit se svými dětmi, nebo tuto možnost sdělit Vám blízké škole udělejte to, budeme rádi.
Milkovice jsou Ekologické centrum, které poutavou formou v přírodě mezi zvířátky může především dětem a mládeži ukázat život v souladu s přírodou. Chcete-li nás navštívit se svými dětmi, nebo tuto možnost sdělit Vám blízké škole udělejte to, budeme rádi.
 
Stejně jako v předchozích letech budeme rádi za každého dobrovolníka na ekofarmě, který nám bude chtít pomoci při práci kolem zvířátek, sadů a statku. Jídlo, pití, nocleh a zážitky zajištěny.
 
10. ročník Kozího mejdanu proběhne od středy 5. do středy 12. srpna 2009 na Kozím vršku v Milkovicích v Českém ráji. Zájemci o účinkování (hudebníci, divadelníci, filmaři, happeningáři...) se mohou přihlásit na email info@kozy.cz. Něco o předchozích ročnících se dočtete na www.kozy.cz.
 
Pro radost upozorňuji na videoklip jednoho z účastníků minulého ročníku Kozího mejdanu na www.youtube.com .
 
Stanislav Penc
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů